Veelgestelde vragen

Ik wil een sieraad bestellen. Hoe werkt dat?

Op de website van MAMALOVES vind je de gehele collectie die je direct kunt bestellen. Je selecteert het sieraad van jouw keuze en geeft aan wat je wilt laten ingraveren. In het betaalscherm kun je vervolgens je adresgegevens invullen. Betaling kan geschieden in euro’s via iDEAL, Paypal, Mister Cash, Sofort of creditcard. In het uitzonderlijke geval per overboeking op IBAN nummer NL20 INGB 0006 7968 38 t.n.v. MAMALOVES. Als de betaling is geslaagd, ontvang je binnen 3 tot 5 werkdagen je bestelling. Bestellingen worden pas verwerkt na volledige betaling van de factuur.

Hoeveel tekens passen er op een plaatje?

MAMALOVES heeft plaatjes in verschillende maten en vormen in de collectie. Als je de bestelling maakt via de website staat aangegeven hoeveel tekens je kwijt kunt op het door jou gekozen plaatje. Soms is het mogelijk om meer tekens te graveren, maar graag in overleg. Daarbij kun je naast letters en cijfers ook kiezen voor symbolen zoals een hartje of een infinity teken. Geef dit duidelijk aan in het vakje voor opmerkingen. Maatwerk, zoals een logo of een andere vorm is ook mogelijk, hier zijn extra kosten aan verbonden. Je kunt hiervoor of voor andere speciale verzoeken altijd contact opnemen via klantenservice@mamaloves.com.

Let op: bijvoorbeeld een hartvorm is aflopend qua graveerruimte. Een langere naam onderaan plaatsen zal daarom in sommige gevallen iets meer creativiteit vergen. Bij twijfelgevallen nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Van welk materiaal zijn de plaatjes, bedels en kettingen gemaakt?

MAMALOVES gebruikt materialen in Sterling zilver 925, 18k verguld en 18k Rosé Verguld. Sterling zilver is een edelmetaal en de gebruikte 18K vergulde materialen zijn gemaakt van een onderlaag van een ‘on edel’ metaal, met daaroverheen een ‘edel’ laagje goud.

Voor de armbanden wordt het plaatje bevestigd aan een koord. Het koord dat MAMALOVES gebruikt komt uit Italië, is stevig en van hoge kwaliteit gemaakt.

De kettingen worden geleverd in Sterling zilver 925, 18k Verguld of 18k Rosé Verguld. Daarnaast hebben we ook leren kettingen met een sluiting in Sterling zilver 925 of 18k Verguld.

Zijn er verschillende maten?

Voor de armbanden geldt dat je een keuze kunt maken uit een volwassen maat of kindermaat (tot ongeveer 10 jaar). De armbanden zijn door de verschuifbare knoop te verstellen naar de dikte van je pols. De kinderarmbanden kun je bestellen in 3 maten. De armbanden met een kettinkje in 18k verguld en Sterling zilver 925 worden geleverd in 16-18cm of 14-16cm (kinderen). De Charm Bangles zijn verkrijgbaar in de maten Small, Medium of Large.

Voor kettingen kun je kiezen voor een ketting van Sterling zilver 925, 18K Verguld of 18k Rosé Verguld. Ook hierbij kun je kiezen voor een korte (40, 42, 45 of 50cm) of langere lengte (60 of 70cm). De kortere lengtes zijn ook verkrijgbaar in een beaded versie. De leren kettingen zijn verkrijgbaar in de lengtematen 38cm of 42cm.

Krijg ik korting bij een grotere bestelling?

Wil je voor een vriendinnengroep, een bruidspersoneel of een andere gelegenheid meerdere exemplaren bestellen (vanaf 5 stuks), dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen per e-mail klantenservice@mamaloves.com.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Ieder product van MAMALOVES is uniek en met de hand gemaakt. We streven naar een verzendingstermijn van 3 werkdagen, tenzij anders is overeengekomen. Indien deze termijn uitloopt, informeren we je zo spoedig mogelijk.

Spoedbestellingen zijn ook mogelijk. Dit kun je aangeven tijdens het betaalproces en heeft meerprijs van €7,95. De bestelling wordt, mits voor 12:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden. Ook hiervoor geldt dat eerst de volledige factuur betaald moet zijn.

Het lukt mij niet de bestelling te plaatsen. Kan het ook op een andere manier?

Wat vervelend! Je kan ons een mailtje sturen via klantenservice@mamaloves.com. Dan helpen we je hier verder om de bestelling te plaatsen.

Hoe betaal ik?

Betaling kan geschieden in euro’s via iDEAL ,Paypal, Mister Cash, Sofort of creditcard. In het uitzonderlijke geval ook per overboeking op IBAN nummer NL20 INGB 0006 7968 38 t.n.v. MAMALOVES.

Ik heb mijn bestelling 7 werkdagen geleden geplaatst, maar nog niks ontvangen. Wat kan ik doen?

Wij verzoeken je in dit geval contact op te nemen met MAMALOVES via klantenservice@mamaloves.com.

Past het pakketje door de brievenbus?

Ja, onze producten worden geleverd via PostNL en de pakketjes worden afgeleverd met briefpost. Alles wordt verzonden met track & trace. De code wordt door gemaild zodra het pakketje is gescand door PostNL.

Kan mijn bestelling afgeleverd worden op een ander adres?

Dat is mogelijk. In het winkelmandje kun je een ander afleveradres aangeven.

Kan ik ook een ander afleveradres kiezen in het buitenland?

Ja, dat is ook mogelijk. Voor bestellingen buiten Nederland gelden de op dat moment geldende tarieven van PostNL voor track & trace zendingen.

Er is een spelfout gemaakt. Wat nu?

Je kunt het sieraad in dat geval in de originele verpakking binnen 7 werkdagen na ontvangst terugsturen. Indien nodig zal MAMALOVES zorgen voor vervanging van het bestelde artikel of het aankoopbedrag terugbetalen.

Hoe houd ik mijn sieraad mooi?

Hiervoor verwijzen we je naar de pagina materialen en onderhoudsadvies.

  • WERELDWIJDE VERZENDING
  • GRATIS VERZENDING BINNEN EUROPA VANAF €150

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. OK