Op de website van MAMALOVES vind je de gehele collectie die je direct kunt bestellen. Je selecteert het sieraad van jouw keuze en geeft aan wat je wilt laten ingraveren. In het betaalscherm kun je vervolgens je adresgegevens invullen. Betaling kan geschieden in euro’s via iDEAL, Paypal, Mister Cash, Sofort, creditcard, Bancontact, Belfius, KBC of Klarna. In het uitzonderlijke geval per overboeking op IBAN nummer NL20 INGB 0006 7968 38 t.n.v. MAMALOVES B.V. Als de betaling is geslaagd, ontvang je (afhankelijk van het soort sieraad) binnen 1 tot 6 werkdagen je bestelling. Bestellingen worden pas verwerkt na volledige betaling van de factuur. Voor meer informatie over de verzending en bezorging van uw bestelling, klik hier.

MAMALOVES heeft bedels in verschillende maten en vormen in de collectie. Als je de bestelling maakt via de website staat aangegeven hoeveel tekens je kwijt kunt op het door jou gekozen plaatje. Soms is het mogelijk om meer tekens te graveren, maar graag in overleg. Daarbij kun je naast letters en cijfers ook kiezen voor symbolen zoals een hartje of een infinity teken. Geef dit duidelijk aan in het vakje voor opmerkingen. Maatwerk, zoals een logo of een andere vorm is ook mogelijk, hier zijn extra kosten aan verbonden. Je kunt hiervoor of voor andere speciale verzoeken altijd contact opnemen via klantenservice@mamaloves.com.

Let op: bijvoorbeeld een hartvorm is aflopend qua graveerruimte. Een langere naam onderaan plaatsen zal daarom in sommige gevallen iets meer creativiteit vergen. Bij twijfelgevallen nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

MAMALOVES gebruikt materialen in Sterling zilver 925, 18k Verguld en 18k Rosé Verguld. Sterling zilver is een edelmetaal en de gebruikte 18k Vergulde materialen zijn gemaakt van een onderlaag van een ‘on edel’ metaal, met daaroverheen een ‘edel’ laagje goud. Ook bieden wij 14k Solid Gold sieraden aan, gemaakt om voor altijd bij je te kunnen dragen.

Voor de armbanden wordt het bedel bevestigd aan een koord. Het koord dat MAMALOVES gebruikt komt uit Italië, is stevig en van hoge kwaliteit gemaakt. De kettingen worden geleverd in Sterling zilver 925, 18k Verguld, 18k Rosé Verguld of 14k Solid Gold.

Voor de armbanden geldt dat je een keuze kunt maken uit een volwassen maat of kindermaat (tot ongeveer 10 jaar). De armbanden zijn door de verschuifbare knoop te verstellen naar de dikte van je pols. De kinderarmbanden kun je bestellen in 3 maten. De armbanden met een ketting in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld en Sterling zilver 925 worden geleverd in 16-18cm of 14-16cm (kinderen).

Voor kettingen kun je kiezen voor een ketting van Sterling zilver 925, 18K Verguld of 18k Rosé Verguld. Ook hierbij kun je kiezen voor een korte (40, 42, 45 of 50cm) of langere lengte (60 of 70cm). De kortere lengtes zijn ook verkrijgbaar in een beaded of figaro versie. Voor een 14k Solid Gold ketting kun je kiezen voor een verstelbare ketting in drie lengtes (41-43-45cm), of een langere lengte (50cm).

Wil je voor een vriendinnengroep, een bruidspersoneel of een andere gelegenheid meerdere exemplaren bestellen (vanaf 5 stuks), dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen per e-mail klantenservice@mamaloves.com.

Ieder product van MAMALOVES is uniek en met de hand gemaakt. De productietijd verschilt per sieraad. Zodra jouw bestelling is gemaakt, streven wij naar een verzendingstermijn van 1 - 3 werkdagen*. Wil je precies weten wanneer jij jouw bestelling in huis hebt? Klik dan hier voor meer informatie over de productie- en verzendtijd.

Wij bieden een VIP-Service aan voor spoedbestellingen. Dit kun je selecteren tijdens het betaalproces en heeft meerprijs van €19,95. De bestelling wordt, mits voor 12:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden. Ook hiervoor geldt dat eerst de volledige factuur betaald moet zijn.

*Houd er rekening mee dat het tijdens drukkere perioden, bijv. rond de kerst, langer kan duren.

Wat vervelend! Je kan ons een mailtje sturen via klantenservice@mamaloves.com. Dan helpen we je hier verder om de bestelling te plaatsen.

Betaling kan geschieden in euro’s via iDEAL, Paypal, Mister Cash, Sofort, creditcard, Bancontact, Belfius, KBC of Klarna. In het uitzonderlijke geval ook per overboeking op IBAN nummer NL20 INGB 0006 7968 38 t.n.v. MAMALOVES B.V.

Wij verzoeken je in dit geval contact op te nemen met MAMALOVES via klantenservice@mamaloves.com.

Ja, voor kleinere bestellingen bieden wij DHL Letterbox aan (brievenbuspakket met Track & Trace). Grotere bestellingen passen helaas niet door de brievenbus en worden verzonden met DHLForYou. Ook 14k Solid Gold sieraden kunnen niet als brievenbuspakket worden verzonden.

Dat is mogelijk. In het winkelmandje kun je een ander afleveradres aangeven.

Ja, dat is ook mogelijk.

Voor alle bestellingen vanaf €100 in Nederland en België, en vanaf €125 in Duitsland is de verzending voor jou als klant gratis. Voor de rest van Europa is dit vanaf €150

Wat vervelend! Je kan een mailtje sturen naar klantenservice@mamaloves.com, dan lossen we dit graag voor je op! Graag een foto van het sieraad meesturen zodat we zo snel mogelijk naar de juiste oplossing kunnen zoeken.

Hiervoor verwijzen we je naar de pagina materialen en onderhoudsadvies.

Chat