Op de website van MAMALOVES vind je de gehele collectie die je direct kunt bestellen. Je selecteert het sieraad van jouw keuze en geeft aan wat je wilt laten ingraveren. In het betaalscherm kun je vervolgens je adresgegevens invullen. Betaling kan geschieden in euro’s via iDEAL, Paypal, Mister Cash, Sofort, creditcard, Bancontact, Belfius, KBC of Klarna. In het uitzonderlijke geval per overboeking op IBAN nummer NL20 INGB 0006 7968 38 t.n.v. MAMALOVES B.V. Als de betaling is geslaagd, ontvang je binnen 1 tot 3 werkdagen je bestelling. Bestellingen worden pas verwerkt na volledige betaling van de factuur. Voor meer informatie over de verzending en bezorging van uw bestelling, klik hier.

MAMALOVES heeft bedels in verschillende maten en vormen in de collectie. Als je de bestelling maakt via de website staat aangegeven hoeveel tekens je kwijt kunt op het door jou gekozen plaatje. Soms is het mogelijk om meer tekens te graveren, maar graag in overleg. Daarbij kun je naast letters en cijfers ook kiezen voor symbolen zoals een hartje of een infinity teken. Geef dit duidelijk aan in het vakje voor opmerkingen. Maatwerk, zoals een logo of een andere vorm is ook mogelijk, hier zijn extra kosten aan verbonden. Je kunt hiervoor of voor andere speciale verzoeken altijd contact opnemen via klantenservice@mamaloves.com.

Let op: bijvoorbeeld een hartvorm is aflopend qua graveerruimte. Een langere naam onderaan plaatsen zal daarom in sommige gevallen iets meer creativiteit vergen. Bij twijfelgevallen nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

MAMALOVES gebruikt materialen in Sterling zilver 925, 18k Verguld en 18k Rosé Verguld. Sterling zilver is een edelmetaal en de gebruikte 18k Vergulde materialen zijn gemaakt van een onderlaag van een ‘on edel’ metaal, met daaroverheen een ‘edel’ laagje goud.

Voor de armbanden wordt het bedel bevestigd aan een koord. Het koord dat MAMALOVES gebruikt komt uit Italië, is stevig en van hoge kwaliteit gemaakt. De kettingen worden geleverd in Sterling zilver 925, 18k Verguld of 18k Rosé Verguld.

Voor de armbanden geldt dat je een keuze kunt maken uit een volwassen maat of kindermaat (tot ongeveer 10 jaar). De armbanden zijn door de verschuifbare knoop te verstellen naar de dikte van je pols. De kinderarmbanden kun je bestellen in 3 maten. De armbanden met een ketting in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld en Sterling zilver 925 worden geleverd in 16-18cm of 14-16cm (kinderen). De Charm Bangles zijn verkrijgbaar in de maten Small, Medium of Large.

Voor kettingen kun je kiezen voor een ketting van Sterling zilver 925, 18K Verguld of 18k Rosé Verguld. Ook hierbij kun je kiezen voor een korte (40, 42, 45 of 50cm) of langere lengte (60 of 70cm). De kortere lengtes zijn ook verkrijgbaar in een beaded of figaro versie.

Wil je voor een vriendinnengroep, een bruidspersoneel of een andere gelegenheid meerdere exemplaren bestellen (vanaf 5 stuks), dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen per e-mail klantenservice@mamaloves.com.

Ieder product van MAMALOVES is uniek en met de hand gemaakt. We streven naar een verzendingstermijn van 3 werkdagen, tenzij anders is overeengekomen. Indien deze termijn uitloopt, informeren we je zo spoedig mogelijk. Voor meer informatie over de verzending en bezorging van uw bestelling, klik hier.

Spoedbestellingen zijn ook mogelijk. Dit kun je aangeven tijdens het betaalproces en heeft meerprijs van €19,95. De bestelling wordt, mits voor 12:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden. Ook hiervoor geldt dat eerst de volledige factuur betaald moet zijn.

Wat vervelend! Je kan ons een mailtje sturen via klantenservice@mamaloves.com. Dan helpen we je hier verder om de bestelling te plaatsen.

Betaling kan geschieden in euro’s via iDEAL, Paypal, Mister Cash, Sofort, creditcard, Bancontact, Belfius, KBC of Klarna. In het uitzonderlijke geval ook per overboeking op IBAN nummer NL20 INGB 0006 7968 38 t.n.v. MAMALOVES B.V.

Wij verzoeken je in dit geval contact op te nemen met MAMALOVES via klantenservice@mamaloves.com.

Nee, onze pakketjes passen niet door de brievenbus. Binnen Nederland worden pakketjes bezorgd met Budbee (avond bezorging). Voor alle overige landen verzenden wij met DHL of PostNL.

Dat is mogelijk. In het winkelmandje kun je een ander afleveradres aangeven.

Ja, dat is ook mogelijk. Bij bestellingen vanaf €100,- geldt een verzendtarief binnen Europa (behalve Nederland) vanaf €4,95. Voor alle landen buiten Europa geldt een verzendtarief van €24,95.

Wat vervelend! Je kan een mailtje sturen naar klantenservice@mamaloves.com, dan lossen we dit graag voor je op!

Hiervoor verwijzen we je naar de pagina materialen en onderhoudsadvies.

Chat