Elk seizoen een ander kleurtje. Zo blijft mijn armband 'up to date' en mooi

Mooie kwaliteit & Tastbare herinnering

Je MAMALOVES armband wil je natuurlijk zo lang mogelijk blijven dragen. Daarom bieden wij de herknoopservice. Je kunt het koord laten vervangen als het versleten is, maar ook als je gewoon een nieuw kleurtje wilt of misschien wil je wel een extra bedeltje aan je armband hangen. Zo kan je jouw MAMALOVES sieraad onderhouden en eventueel uitbreiden.

Een gepersonaliseerde armband is het liefste en meest persoonlijke cadeau voor de verjaardag van je dochter of de verjaardag van haar BFF. Maar ook voor een moeder is er niks mooiers dan een sieraad waarmee ze haar kinderen bij zich kan dragen. En juist omdat dit zoveel betekent, wil je je armband kunnen blijven dragen. Daarom is de herknoopservice zo’n mooie oplossing. Herknopen kost €5,95.

Losse gegraveerde bedels met bijzondere betekenis

Wil je een extra bedel bestellen voor aan armband dan kan dat ook! Bestel tijdens het herknopen je favoriete extra bedel, in de door jou gewenste vorm. Ga voor een lief hartje met de initialen van je kids, of een stoere ronde bedel. Onze mini charms hebben een doorsnede van 1 cm, waarbij je kunt kiezen uit een rondje, een hartje of een sterretje. De grote bedels zijn er in een ronde of hart vorm, en hebben een doorsnede van 2 cm.