Persoonlijke hand- of voetafdruk sieraden

Geen één sieraad is zo uniek als een persoonlijke hand- en voetafdruk armband of ketting. Iedereen heeft een eigen originele afdruk en dat maakt deze sieraden extra bijzonder. Kies ervoor om de unieke afdruk van het handje van je pasgeboren kind of het voetje van je overleden baby op een ketting te laten graveren. Graveer één of twee hand- of voetafdrukken in één van onze tijdloze bedels om zo jouw unieke sieraad te creëren om voor altijd bij je te dragen. Om voor iedereen een passend sieraad te creëren hebben we veel verschillende zilveren en gouden handafdruk en voetafdruk kettingen en armbanden. Schaf een geknoopte armband met de babyvoetjes van je kind aan of de gouden Coin ketting met de handafdrukken van jouw verloren zoon. Zo vind je bij ons altijd wel een hand- of voetafdruk sieraad die bij je past.

Gegraveerde handafdruk sieraad cadeau

Wil jij een dierbaren verrassen met een uniek sieraden cadeau? Dan zit je bij MAMALOVES goed. Wij hebben namelijk een uitgebreide hand- en voetafdruk collectie met prachtige armbanden en kettingen. Wat is er nou specialer om cadeau te krijgen dan een sieraad met de handafdruk van je kindje? Op deze manier zul je altijd verbonden zijn met je kind. Creëer een sieraad door een of twee handafdrukken of voetafdrukken te graveren op één van onze tijdloze bedels. Graveer de handafdruk van je prachtige kind op een gouden ketting of een babyvoetje van je overleden kind op een zilveren geknoopte armband. Door het brede aanbod van de collectie is er keuze voor iedereen. De hand- en voetafdruk sieraden bij MAMALOVES zijn de mooiste cadeaus om te geven of te krijgen!

Gedenksieraad van je overleden kind

Bij MAMALOVES creëren we voor jou een persoonlijk herdenkingssieraad van jouw verloren kindje of geliefde. Een gedenksieraad kan veel emotionele waarde hebben voor iemand. Wij begrijpen dat er behoefte is aan het koesteren van een overleden kind. Hoe mooi is het dan om een handafdruk of voetafdruk van een verloren kind dichtbij je te dragen? Bij MAMALOVES graveren wij een of twee hand- of voetafdrukken op een gouden of zilveren ketting of armband. Op deze manier maak je een persoonlijk gedenksieraad die je voor altijd bij je draagt. Door het ruime aanbod in onze print collectie is er een keuze voor iedereen. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? Dan kan je ons altijd bereiken via de mail: info@mamaloves.com