1
1/2

Persoonlijke vingerafdruk sieraden

Geen één sieraad is zo uniek als een persoonlijke fingerprint armband of ketting. Iedereen heeft een eigen originele vingerafdruk en dat maakt deze sieraden extra bijzonder. Kies ervoor om de unieke fingerprint van je vriend, vriendin of iemand anders die dichtbij je staat op een ketting of armband te laten graveren. Graveer een of twee vingerafdrukken in één van onze tijdloze bedels om zo jouw unieke sieraad te creëren om voor altijd bij je te dragen. Om voor iedereen een passend sieraad te creëren hebben we veel verschillende zilveren en gouden fingerprint kettingen en armbanden. Schaf een geknoopte vingerafdruk armband in hartvorm aan of een vingerafdruk bar ketting met de afdrukken van jou en je geliefde. Zo vind je bij ons altijd wel een fingerprint sieraad dat bij je past.

Gegraveerde Finger Print cadeau

Wil jij iemand verrassen met een uniek sieraden cadeau? Dan zit je bij MAMALOVES goed. Wij hebben namelijk een uitgebreide fingerprint collectie met prachtige vingerafdruk armbanden en kettingen. Wat is er nou specialer om cadeau te krijgen dan een sieraad met een persoonlijke vingerafdruk? Op deze manier zul je altijd verbonden zijn met je geliefde. Creëer een sieraad door een of twee vingerafdrukken te graveren op één van onze tijdloze bedels. Graveer de vingerafdrukken van je kinderen op een gouden ketting bar, een vingerafdruk van je geliefde op een zilveren coin ketting of de vingerafdrukken van je beste vriendinnen in een hartvorm op een oval armband. Door het brede aanbod van de collectie is er keuze voor iedereen. De vingerafdruk sieraden zijn perfect als kraamcadeau voor je beste vriendin, als trouwgeschenk voor je zus of verras je vrouw met een traditioneel baargoud sieraad! De fingerprint sieraden bij MAMALOVES zijn de mooiste cadeau’s om te geven of te krijgen.

Gedenksieraad van een dierbaren

Bij MAMALOVES creëren we voor jou een persoonlijk herdenkingssieraad. Een gedenksieraad kan veel emotionele waarde hebben voor iemand. Wij begrijpen dat er behoefte is aan het koesteren van een overleden dierbare. Hoe mooi is het dan om een vingerafdruk van een verloren dierbare dichtbij je te dragen? Bij MAMALOVES graveren wij een of twee vingerafdrukken op een gouden of zilveren ketting of armband. Op deze manier maak je een persoonlijk gedenksieraad die je voor altijd bij je draagt. Door het ruime aanbod in onze fingerprint collectie is er een keuze voor iedereen. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? Dan kan je ons altijd bereiken via de mail: info@mamaloves.com.