Cadeau slagen diploma

Een gepersonaliseerd sieraad is het een perfecte keuze voor geslaagden, of het nu een cadeau is voor eindexamen, propedeuse of ander diploma. Het behalen van een diploma is een mijlpaal die zeker gevierd moet worden. Geef een eindexamen kado met persoonlijke touch. Kies uit de onze grote collectie kettingen en armbanden. Verkrijgbaar in 14k goud, 9k goud, verguld, zilver of rosé verguld. Graveer met een speciale datum, initiaal of naam. Dit cadeau voor geslaagden voor een examen is een blijvende herinnering aan dit mooie moment.

Cadeau voor rijbewijs behaald

Het behalen van een rijbewijs is een grote stap en verdient een speciaal cadeau. Geef een uniek en gepersonaliseerd cadeautje aan iemand die zijn rijbewijs heeft gehaald. Dit kan in de vorm van een armband of ketting met een gegraveerde boodschap, initialen, naam of datum. Het leukste kado voor een geslaagde voor het rijbewijs.

Geslaagd cadeau vrouw

Voor een vrouw die geslaagd is, zijn er talloze gepersonaliseerde cadeaus die zowel stijlvol als betekenisvol kunnen zijn. Denk hierbij aan een armband met initialen, naam, datum of persoonlijk tekst. Of een ketting met een hanger van een geboortesteen, geboortebloem of vingerafdruk. Deze cadeaus zijn niet alleen mooi, maar herinneren haar ook aan haar geweldige prestatie.

Geslaagd cadeau man

Op zoek naar een geschikt geslaagd cadeau voor een man? Geef een stoere leren armband met initialen, naam, datum of persoonlijk tekst cadeau. Of een ketting met vingerafdruk, initialen, persoonlijke tekst of naam. Deze geschenken zijn ideaal om te geven bij een diploma-uitreiking of na het behalen van een rijbewijs en zijn blijvende herinnering aan dit moment.