Kettingen

Hand gegraveerde kettingen met naam, een mooie quote, data, of de initialen van je geliefden. Laat jouw favoriete ontwerp personaliseren met een handgravure naar keuze. Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld & Zilver.

Kettingen
“Mijn kinderen zijn mijn grote trots. Ik laat mijn ketting aan iedereen zien!”
Leg je bijzondere moment vast in een persoonlijk met de hand gegraveerd sieraad

Dichtbij je hart

Draag je dierbaren altijd dicht bij je hart met een gepersonaliseerde naamketting. Een ketting met daarop de namen van je kinderen, een bijzondere datum of quote. Je kunt variëren met verschillende bedels om zo je eigen persoonlijke sieraad samen te stellen.

Verfijnd en sierlijk of juist stoer

De kettingen die MAMALOVES gebruikt zijn verfijnd en vrouwelijk en zijn verkrijgbaar in massief 18k Verguld, , 18k Rosé Verguld en Sterling Zilver 925. Kies voor verschillende lengtes om zo een layered effect te krijgen. Een korte ketting, op de lengte van een choker, of juist een elegante lange ketting die mooi naar beneden valt. Je kunt je ketting voorzien van een of meerdere bedels in verschillende vormen en grootte. Mix ’n match verschillende maten hartbedels, of juist diskvormige bedels, en vul aan met een klein subtiel sterretje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer zo je eigen persoonlijke op maat gemaakt ketting, die helemaal uniek is.

Handgeschreven mamaketting

MAMALOVES graveert al haar bedels met de hand op ambachtelijke wijze. Ieder stuk wordt voorzien van een handgeschreven tekst in het klassieke Franse schoolschrift. Hierdoor is ieder sieraad uniek en geheel persoonlijk voor jou gemaakt. Het is de meest liefdevolle manier om datgene vast te leggen waar je van houdt. Welke tekst je ook wilt, alles is mogelijk. De geboortedatum van je kinderen, je trouwdag, de initialen van je liefde, of een quote om je beste vriendin steun te geven in moeilijke tijden. Een ketting met een speciale betekenis.

Van kraamcadeau tot trouwbedankje

Leg je eigen liefdesverhaal vast door je zusje of je beste vriendinnen een persoonlijk sieraad met gravure cadeau te geven als je gaat trouwen, of als een van hen een kind heeft gekregen. Een gepersonaliseerde bedelketting met naam is het meest bijzondere kraamcadeau wat je kunt geven en krijgen. En wat is er leuker dan ook een miniversie van deze geboorteketting cadeau te geven aan het kleine zusje? Ook voor de kleintjes heeft MAMALOVES mooie kindersieraden, die je naar wens kunt personaliseren.

Een dierbare herinnering

Niets kan het gemis van een verloren dierbare vervangen, maar hoe bijzonder is het om degene ook bij je te dragen in de vorm van een ketting met een speciale betekenis. Een ketting met een gepersonaliseerde hanger met daarop de naam of initialen van een verloren dierbare kan in tijden van groot verdriet en gemis iemands hart verwarmen. Een herinneringssieraad is een ontroerend cadeau om te krijgen, maar ook om te geven.

Spoedservice

Mocht je de bestelling snel nodig hebben dan kun je deze ook met spoed bestellen (alleen binnen Nederland). De bestelling wordt dan de eerstvolgende werkdag in een mooie kado verpakking geleverd inclusief een lief poetsdoekje.

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. OK