1
1/4

14 karaat gouden gedenksieraden

Draag de sieraden van de 14k Solid Gold collectie dicht bij je hart. Maak het helemaal eigen door het persoonlijk te laten graveren en op deze manier je eigen verhaal te vertellen met een waardevol sieraad. Een 14 karaat gouden ketting of armband is de perfecte manier om een dierbare bij je te dragen. Niets kan het gemis van een verloren dierbare vervangen. Hoe bijzonder is het om een gedenksieraad te dragen in de vorm van een echt gouden gegraveerde ketting of armband met een speciale betekenis. Een gepersonaliseerde ketting met vingerafdruk of een 14 karaat armband met daarop de initialen van een dierbaren kan in tijden van verdriet en gemis iemands hart verwarmen. Een 14 karaat gedenksieraad kan een ontroerend cadeau zijn om te krijgen, maar ook om te geven. Bij MAMALOVES maken we de 14k gepersonaliseerde kettingen en armbanden om elke dag dicht bij je hart te dragen.

Hand gegraveerde 14k Solid Gold sieraden

MAMALOVES graveert al haar 14 karaat sieraden op een ambachtelijke wijze. Ieder stuk wordt voorzien van een handgeschreven tekst die gegraveerd is in het klassieke Franse schoolschrift. Hierdoor zijn de 14k kettingen en armbanden uniek en geheel persoonlijk voor jou gemaakt. Het is de meest liefdevolle manier om datgene vast te leggen waar je van houdt. Welke tekst (of tekens) je ook wilt, alles is mogelijk bij MAMALOVES. Kies je voor de 14 karaat hand gegraveerde trouwdag, de initialen van je pasgeboren kind als baarcadeau, de vingerafdrukken van je gezin of een quote om je beste vriendin steun te geven in moeilijke tijden? Laat je favoriete ontwerp personaliseren met een gravure naar keuze. Creëer een persoonlijk hand gegraveerde 14 karaat sieraad met een speciale betekenis.

Gepersonaliseerde gouden sieraden met namen

Wil je iemand een uniek gepersonaliseerd cadeau geven? Creëer het perfecte cadeau met een gegraveerde 14k Solid Gold sieraad bij MAMALOVES. Of je nou een cadeau zoekt voor je moeder, je beste vriendin of je zus, bij MAMALOVES zit je altijd goed. Wij zorgen ervoor dat de 14 karaat cadeaus altijd met veel liefde worden gemaakt. Leg bijvoorbeeld je eigen liefdesverhaal vast door je zusje of beste vriendin een persoonlijk sieraad met gravure cadeau te geven als je gaat trouwen, of een baargoud ketting cadeau als een van hen een kind heeft gekregen. Een gepersonaliseerde 14 karaat gouden ketting of armband is het meest bijzondere kraamcadeau wat je kunt geven en krijgen. Voor iedereen heeft MAMALOVES een uniek 14 karaat persoonlijk sieraden cadeau.

14 karaat baargoud cadeaus

Baargoud is het perfecte cadeau voor een kersverse moeder. Verras daarom je vrouw, zus of vriendin met een traditioneel baargoud sieraad! Het is een mooi aandenken aan de bevalling en zal extra speciaal zijn voor een net bevallen mama. Bij MAMALOVES kan je een eigen 14 karaat unieke en gepersonaliseerde baarcadeau laten maken. Wil je een 14k baargoud ketting met de geboortedatum van het pasgeboren kind? Of geef je toch liever een baargoud 14k birthflower bouquet armband? Alles is mogelijk bij MAMALOVES. Door onze handgegraveerde 14 karaat gouden sieraden, kunnen wij het ideale baargoud cadeau maken voor na de bevalling.