Gepersonaliseerde Birth Flower sieraden

Niets is zo uniek en betekenisvol als een persoonlijke Birth Flower sieraad. Iedereen heeft een eigen geboortebloem per maand en dat maakt deze sieraden extra bijzonder. Door het ruime aanbod in de collectie is er voor iedereen wel een persoonlijk gouden of zilveren sieraad. Je kan kiezen voor een geknoopte Birth Flower bouquet armband van jou en je geliefde of een Birth Flower bar met de geboortebloem van je kind. Bij MAMALOVES vind je altijd wel een Birth Flower sieraad dat bij je past. De sieraden kunnen gegraveerd worden met één of twee geboortebloemen als bouquet vorm in een van onze tijdloze bedels. Kies de geboortebloemen van je vriend, vriendin of iemand anders die dichtbij je staat. Creëer je eigen unieke en persoonlijke sieraad bij MAMALOVES.

Van kraamcadeau tot trouwbankje

Wil je een dierbare verrassen met een uniek gepersonaliseerd cadeau? Creëer het perfecte cadeau met de Birth Flower sieraden van MAMALOVES. De sieraden kunnen een bijzondere betekenis hebben door de persoonlijke geboortebloemen. Of je nou een cadeau zoekt voor je moeder, je beste vriendin of je zus, bij MAMALOVES zit je altijd goed. Geef een gepersonaliseerde gouden Birth Flower bouquet ketting cadeau als je beste vriendin gaat trouwen. Of een geknoopte geboortebloem armband als kraamcadeau voor je zusje. De sieraden uit de Birth Flower collectie zijn ook ideaal als baargoud cadeau voor je net bevallen vrouw of vriendin. Een gepersonaliseerde geboorte bloem sieraad is een bijzonder cadeau wat je kunt geven en krijgen. MAMALOVES maakt voor iedereen een uniek persoonlijk Birth Flower cadeau.

Dierbaar gedenksieraad

Draag de sieraden van de Birth Flower collectie dicht bij je. Bij MAMALOVES creëren we voor jou een persoonlijk herdenkingssieraad van jouw verloren kindje of geliefde. Een gedenksieraad kan veel emotionele waarde hebben voor iemand. Wij begrijpen dat er behoefte is aan het koesteren van een overleden kind of geliefde. Een geboortebloem ketting of armband is een mooie manier om je dierbare toch dicht bij je te dragen. Hoe bijzonder is het om degene dicht bij je te dragen in vorm van een of een geboortebloem armband met een speciale betekenis? Bij MAMALOVES graveren wij één of meerdere Birth Flowers op een gouden of zilveren ketting of armband. Op deze manier maak je een persoonlijk gedenksieraad die je voor altijd bij je draagt. Door het ruime aanbod in onze print collectie is er een keuze voor iedereen. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? Dan kan je ons altijd bereiken via de mail: info@mamaloves.com

Mooiste baargoud cadeau

Baargoud is het perfecte cadeau voor een kersverse moeder. Verras daarom je vrouw, zus of vriendin met een traditioneel baargoud sieraad! Het is een mooi aandenken aan de bevalling en zal een extra betekenis hebben voor een net bevallen mama. Bij MAMALOVES kan je een eigen uniek en gepersonaliseerd baarcadeau laten maken. Wil je een 14k baargoud geboortebloem ketting met de geboortemaand van het pasgeboren kind? Of geef je toch liever een birthflower bouquet armband? Alles is mogelijk bij MAMALOVES. Door onze eigen gegraveerde gouden of zilveren sieraden, kunnen wij het ideale baargoud geboortebloem cadeau maken voor na de bevalling.