Armbanden

Hand gegraveerde armbanden met naam, een mooie quote, data, of de initialen van je geliefden. Laat jouw favoriete ontwerp personaliseren met een handgravure naar keuze. Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld & Zilver.

Armbanden
“Zo'n fijne gedachte dat ik mijn grootste liefdes altijd dichtbij me draag”
Handgegraveerd, ieder exemplaar is uniek

MAMALOVES graveert al haar armbanden met de hand op ambachtelijke wijze. Ieder stuk wordt voorzien van een handgeschreven tekst in het klassieke Franse schoolschrift. Hierdoor is ieder sieraad uniek en geheel persoonlijk voor jou gemaakt. Het is de meest liefdevolle manier om datgene vast te leggen waar je van houdt.

Mooie kwaliteit in luxe kadoverpakking

Alle armbanden en kettingen van MAMALOVES zijn gemaakt van Sterling Zilver 925, 18k Rosé Verguld of van 18k Verguld. Ze worden zorgvuldig verpakt als een cadeau in een luxe sieradendoosje, standaard geleverd met een poetsdoekje.

De liefde van een mama gegraveerd in een armband

Niets is mooier voor een moeder dan een sieraad waarmee ze haar kinderen bij zich kan dragen. Laat bijvoorbeeld de namen van je kinderen graveren en voeg een extra bedel toe met daarop het initiaal van papa om alle geliefden aan één sieraad te dragen. Of ga voor een bijzondere quote of een speciale datum. Ook oma’s worden heel erg blij van een armband met de naam van haar kleinkinderen! Alle sieraden van MAMALOVES zijn elegant en tijdloos en zijn niet alleen prachtig op zich, maar ook heel mooi te combineren met andere armbanden, bijvoorbeeld uit de MAMA ALSO LOVES collectie.

Hand gegraveerde armband als kraamcadeau of trouwbedankje

Leg je eigen liefdesverhaal vast door je zusje of je beste vriendinnen een persoonlijk sieraad met gravure cadeau te geven als je gaat trouwen, of als een van hen een kind heeft gekregen. Een gepersonaliseerde armband is het meest bijzondere kraamcadeau wat je kunt geven en krijgen. En wat is er leuker dan ook een miniversie cadeau te geven aan het kleine zusje? Ook voor de kleintjes heeft MAMALOVES mooie kindersieraden, die je naar wens kunt personaliseren. Ook speciaal als communie-armband of dooparmband.

Gepersonaliseerde armband met een dierbare herinnering

Niets kan het gemis van een verloren dierbare vervangen, maar hoe bijzonder is het om degene ook bij je te dragen in de vorm van een sieraad. Je liefste mama of papa toch altijd dichtbij je te dragen. In tijden van groot verdriet en gemis kan een persoonlijk sieraad je hart verwarmen. Een herinneringsarmband is een ontroerend cadeau om te krijgen, maar ook om te geven.

Spoedservice

En mocht je de bestelling snel nodig hebben dan kun je deze ook met spoed bestellen. De bestelling wordt dan de eerstvolgende werkdag in een mooie kadoverpakking geleverd. Op deze manier kun je kort voor het geefmoment de bestelling plaatsen. Een spoedbestelling is alleen mogelijk in Nederland en kost €19,95 per bestelling.

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. OK