Happiness starts with a wet nose and ends with a tail

Halsband voor jouw hond

Ben je op zoek naar een halsband voor je trouwe viervoeter? Bij MAMALOVES vind je prachtige gepersonaliseerde halsbanden met naam. Personaliseer deze zachte hondenhalsband met naam en/of telefoonnummer. De halsband is verkrijgbaar in drie kleuren en in de maten S,M en L. Ook heel leuk als puppy halsband.

Dierenpenning

Voeg een gepersonaliseerde dog tag toe aan de halsband, bijvoorbeeld met een naam, initiaal, telefoonnummer, paw print of QR-code. En met een gegraveerde honden-ID voorzien van jouw contactgegevens, kun je zorgeloos met je hondenvriendje door het bos wandelen.

Deze leuke pet tags zijn niet alleen geschikt voor honden, maar ook voor katten! Voeg dus een dierenpenning toe aan de halsband van je hond of kat.

Ketting en armband met pootafdruk

Draag je dierenvriend voor altijd dichtbij je met de pootafdrukcollectie van MAMALOVES. Laat de pootafdruk van jouw trouwe viervoeter graveren op een armband of ketting met pootafdruk. De armbanden en kettingen zijn beschikbaar in verguld, zilver, rose of 14K solid gold.

Dierendag 2023

Vier de verjaardag van je trouwe viervoeter of Dierendag op een bijzondere manier door ze te verwennen met een prachtige gepersonaliseerde hondenhalsband of een dierenpenning uit onze collectie. Of het nu je harige hondenmaatje is of je pluizige kattenvriendje, voor ons zijn ze als familie, en we kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder ze.