Mijn kinderen zijn mijn grote trots. Ik laat mijn ketting aan iedereen zien!

Een naamketting dichtbij je hart

Draag je dierbaren altijd dicht bij je hart met een gepersonaliseerde naamketting. Een ketting met daarop de namen van je kinderen, een bijzondere datum of quote. Je kunt variëren met verschillende bedels om zo je eigen persoonlijke sieraad samen te stellen.

Handgeschreven ketting met naam

MAMALOVES graveert al haar bedels met de hand op ambachtelijke wijze. Ieder stuk wordt voorzien van een handgeschreven tekst in het klassieke Franse schoolschrift. Hierdoor is ieder sieraad uniek en geheel persoonlijk voor jou gemaakt. Het is de meest liefdevolle manier om datgene vast te leggen waar je van houdt. Welke tekst je ook wilt, alles is mogelijk. De geboortedatum van je kinderen, je trouwdag, de initialen van je liefde, of een quote om je beste vriendin steun te geven in moeilijke tijden. Een ketting met een speciale betekenis.

Van kraamcadeau tot trouwbedankje

Leg je eigen liefdesverhaal vast door je zusje of je beste vriendinnen een persoonlijk sieraad met gravure cadeau te geven als je gaat trouwen, of als een van hen een kind heeft gekregen. Een gepersonaliseerde bedelketting met naam is het meest bijzondere kraamcadeau wat je kunt geven en krijgen. En wat is er leuker dan ook een miniversie van deze geboorteketting cadeau te geven aan het kleine zusje? Ook voor de kleintjes heeft MAMALOVES mooie kindersieraden, die je naar wens kunt personaliseren.

Een dierbare herinnering op een gepersonaliseerde ketting

Niets kan het gemis van een verloren dierbare vervangen, maar hoe bijzonder is het om degene ook bij je te dragen in de vorm van een ketting met een speciale betekenis. Een ketting met een gepersonaliseerde hanger met daarop de naam of initialen van een verloren dierbare kan in tijden van groot verdriet en gemis iemands hart verwarmen. Een herinneringssieraad is een ontroerend cadeau om te krijgen, maar ook om te geven.

Baargoud cadeaus

Baargoud is het perfecte cadeau voor een kersverse moeder. Verras daarom je vrouw, zus of vriendin met een traditioneel baargoud sieraad! Het is een mooi aandenken aan de bevalling en zal extra speciaal zijn voor een net bevallen mama. Bij MAMALOVES kan je een eigen unieke en gepersonaliseerde baarcadeau laten maken. Wil je een 14k baargoud ketting met de geboortedatum van het pasgeboren kind? Of geef je toch liever een baargoud birthflower bouquet ketting? Alles is mogelijk bij MAMALOVES. Door onze hand gegraveerde gouden of zilveren sieraden, kunnen wij het ideale baargoud cadeau maken voor na de bevalling.