MAMALOVES 0321 AE 52

Our story

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Keep your loved ones close and capture meaningful moments

MAMALOVES maakt gepersonaliseerde sieraden met een unieke, handgeschreven gravure. Persoonlijke armbanden, kettingen en bedels met een eigen verhaal. Een lief cadeau voor een ander of voor jezelf, en een mooie manier om je geliefden dicht bij je te dragen en speciale momenten te koesteren. De namen van je kinderen, je trouwdatum, een bijzondere quote of de initialen van je geliefde; vastgelegd in een betekenisvol sieraad.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY54van66

Tijdens een bezoek aan Marseille, 6 jaar geleden, trof oprichtster Katrien in een klein ateliertje een ouderwetse goudsmid die zijn sieraden met de hand graveerde. Hij maakte voor haar een bijzondere bedel met daarop de namen van haar drie dochters. Dat deed hij met zoveel liefde, vakmanschap en passie dat het haar inspireerde om zelf ook unieke sieraden te maken. Ze graveerde haar eerste bedels (aan de keukentafel!) voor familie en vriendinnen, maar al snel werd de vraag zo groot dat de website werd gebouwd en het eerste kantoortje werd gehuurd.

MAMALOVES39van113 klein 1

MAMALOVES was geboren en is, nu ruim 5 jaar later, uitgegroeid tot een favoriet merk dat, net als de goudsmid, sieraden met de hand graveert. Vanuit het atelier in hartje Haarlem creëert het MAMALOVES team iedere dag unieke sieraden met heel veel liefde en aandacht. Graag leggen wij ook jouw verhaal vast in een persoonlijk sieraad.

Chat