MAMALOVES 0321 AE 52

Our story

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Capturing what means most

Het sieradenlabel MAMALOVES, opgericht in 2015, maakt gepersonaliseerde sieraden die ieder een eigen verhaal vertellen. Onze unieke sieraden staan voor de speciale band tussen moeder en kind, bijzondere momenten en de liefde voor de mensen die het dichtst bij ons staan.

Ontworpen door jou, met liefde gemaakt door ons. Dat is het motto van MAMALOVES, een merk dat het moederschap viert – en alles wat daarbij komt kijken. Van supermom-dagen tot aan wallen-tot-je- knieën-dagen en alles ertussenin.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY54van66

Tijdens een bezoek aan Marseille, 6 jaar geleden, trof oprichtster Katrien in een klein ateliertje een ouderwetse goudsmid die zijn sieraden met de hand graveerde. Hij maakte voor haar een bijzondere bedel met daarop de namen van haar drie dochters. Dat deed hij met zoveel liefde, vakmanschap en passie dat het haar inspireerde om zelf ook unieke sieraden te maken. Ze graveerde haar eerste bedels (aan de keukentafel!) voor familie en vriendinnen, maar al snel werd de vraag zo groot dat de website werd gebouwd en het eerste kantoortje werd gehuurd.

23 11 Mamaloves Xmas 3622 websize

On top of every mom's wishlist

MAMALOVES was geboren en is, nu ruim 7 jaar later, uitgegroeid tot een favoriet merk in Nederland en daarbuiten. Vanuit het atelier in Haarlem creëert het MAMALOVES team iedere dag unieke sieraden met heel veel liefde en aandacht. Graag leggen wij ook jouw verhaal vast in een persoonlijk sieraad.