1
1/2

Een sieraad met bedels dichtbij je hart

Draag je dierbaren altijd dicht bij je hart met een gepersonaliseerd sieraad met losse bedels. Een bedel met daarop de namen van je kinderen, een bijzondere datum of symbool. Je kunt variëren met verschillende mogelijkheden om zo je eigen persoonlijke sieraad samen te stellen.

Handgeschreven bedels met naam

MAMALOVES graveert al haar bedels met de hand op ambachtelijke wijze. Ieder stuk wordt voorzien van een handgeschreven tekst in het klassieke Franse schoolschrift. Hierdoor is ieder sieraad uniek en geheel persoonlijk voor jou gemaakt. Het is de meest liefdevolle manier om datgene vast te leggen waar je van houdt. Welke tekst je ook wilt, alles is mogelijk. De geboortedatum van je kinderen, je trouwdag, de initialen van je liefde, of een symbool om je beste vriendin steun te geven in moeilijke tijden. Een bedel met een speciale betekenis.

Van kraamcadeau tot trouwbedankje

Leg je eigen liefdesverhaal vast door je zusje of je beste vriendinnen een persoonlijk sieraad met gravure cadeau te geven als je gaat trouwen, of als een van hen een kind heeft gekregen. Een gepersonaliseerde bedel voor een sieraad is het meest bijzondere kraamcadeau wat je kunt geven en krijgen.