Kopie van MAMALOVES 0423 AE 145 2

Mom Stories - Moederdag 2023

Capturing what means most

Sinds 2015 vieren wij moederschap, en alles wat daarbij komt kijken. Van supermom-dagen tot aan wallen-tot-je- knieën-dagen en alles ertussenin. De overweldigende liefde die je voelt voor je kinderen en je allerliefsten. Die bijzondere momenten met hen van wie je het allermeest houdt en soms moet missen..

Wij voelen ons vereerd dat wij jullie verhalen vast mogen leggen in onze sieraden. Speciaal voor Moederdag deelden proud moms Sharona, Esther en Renate hun persoonlijke verhaal met ons💕

Sharona

Sharona is moeder van dochtertje Joy (1). Jarenlang was ze topsportster, maar vanwege vele blessures koos ze ervoor om te stoppen en zich volledig te concentreren op het moederschap. "Als topsporter draait het leven vooral om jou maar ik wilde graag alle aandacht aan mijn kind kunnen geven. Nu is het moederschap een topsport".

Esther

Esther is moeder van zoontje Jayson (2). Ze heeft een sterke band met haar moeder en grootmoeder. Na het verdrietige nieuws dat Esther's moeder ongeneeslijk ziek is, proberen ze nog meer van het leven te genieten. "Het moederschap is niet altijd makkelijk, maar als ik zijn gezicht zie, ben ik die nachten meteen vergeten".

Renate

Renate is moeder van haar dochter Robyn (2). Het kostte bijna 4 jaar en vele verschillende IVF trajecten om zwanger te raken. Tijdens hun proces zagen ze veel embryo's die op een sterretje leken. Ze vroeg zich telkens af of dit haar ster zou zijn. Op een avond keek ze uit het raam en zag een heel heldere ster. "Ik vroeg mijn partner "Denk je dat zij het is?" Die maand was ze zwanger van Robyn.

Manon

Manon is mother of son Jack and daughter Josh. They all chose a MAMALOVES piece which represent their love toward each other.

Manon was 20 weeks pregnant with Josh when she was diagnosed with cancer. It was a tough period that left the family with little to capture. "Being a mother is special. It is an enrichment of your life. After everything we have been through, you realize just how valuable life is"