Doosjes kettinkjes CMN Birth flowers klein

De Ultieme Moederdag Gift Guide

De allermooiste cadeaus voor mama op een rij

12 Mei is het Moederdag! Verras je mama met een van onze persoonlijke Moederdag cadeaus. Hand gegraveerde sieraden met naam, een mooie quote, vingerafdrukken, geboorte bloemen, of de initialen van jouw kindje(s). Laat jouw favoriete ontwerp personaliseren met een handgravure naar keuze en verras jouw mama met een betekenisvol cadeau. Met liefde gegraveerd en verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Onze top 10 meest persoonlijke Moederdag cadeaus!

1. Birth Flower Bouquet Vintage Ketting, vanaf €119,95

Birth Flower Bouquet Vintage Ketting

Verras mama deze Moederdag met een liefdesboeket van de geboorte bloemen van jullie kindje(s) 😍💐Personaliseer je eigen sieraad met de Birth Flower Vintage Bouquet Ketting. Creëer een boeket vol liefde met de geboorte bloemen van jouw dierbaren. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis. Kies uit 2 verschillende vintage bedels voor jouw unieke sieraad. Ook verkrijgbaar als armband.

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18K Rosé Verguld en Sterling Zilver 925.

2. 14k PROUD MOM Armband, vanaf €149,00

De 14k PROUD MOM Bracelet is een super lieve en unieke manier om te laten zien hoe trots jij bent op jouw kindje(s)!❤️ Stel jouw eigen gezin samen en draag jouw kleintje(s) dicht bij je, aan een van de 30+ prachtige warme kleuren satijnkoord.

Ook verkrijgbaar als ketting.

3. Birthstone Coin Ketting, vanaf €115

Personaliseer je eigen sieraad voor mama met de Birthstone Coin Ketting ❤️ De edelsteen die bij een specifieke maand hoort noemen we een geboortesteen. Iedere steen symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis. Leg dierbare momenten vast in een bijzonder en uniek sieraad, met een gravure naar keuze. Vertel je eigen verhaal met namen, bijzondere data of een quote en/of initialen van je dierbaren.

De Birthstone Coin Ketting is verkrijgbaar in 18k Verguld

4. 14k Tricolor Armband €169,00

De 14k Tricolor Armband is een uniek Moederdag cadeau met drie ringen in het geel-, wit en roségoud. De ringen staan voor liefde, verbondenheid en en warmte te geven heeft. Personaliseer de armband met één van onze 30+ kleuren satijnkoord!

5. 14k Eternal Diamand Ketting, vanaf €299,00

Laat je ode van liefde zien met de 14k Eternal Diamand Ketting. Elke diamant staat voor een persoon die je moeder lief heeft. Kies uit 2 tot 7 diamanten zodat de personen dicht bij het hart gedragen kunnen worden.

6. 14k Oval Birth Flower Bouquet Ketting, vanaf €389,00

14k Oval Birth Flower Bouquet Ketting

Het liefste cadeau voor mama😍💐 De subtiele Oval Birthflower Bouquet Ketting uit de Forever Collectie is gemaakt van 14k goud om voor altijd bij je te dragen. Creëer een boeket vol liefde met de geboorte bloemen van jouw kindjes voor mama.

7. Initial Beads Ketting, vanaf €79,95

Initial Ketting

New! Onze populaire initialen armband is nu ook verkrijgbaar als ketting😍 Onze Initial Beads Ketting is prachtig te combineren met andere MAMALOVES kettingen. Naam, initialen of liever een mooi woord; alles is mogelijk. Daarnaast kun je ook kiezen voor het toevoegen van een of meerdere hartjes en sterretjes.

8. 14k MOM Ketting, vanaf €309,00

14k MOM Ketting

Subtiel cadeau voor mama😍 De 14k MOM ketting, uit de Forever Collectie is gemaakt van 14k goud, zo kun je het voor altijd bij je dragen.

MAMALOVES 0422 AE 66

TIP!

Nog geen keuze kunnen maken of wil je iemand liever zelf iets leuks laten uitkiezen? Geef dan een MAMALOVES Gift Voucher, verkrijgbaar vanaf €15. We verpakken de Gift Vouchers in mooie geschenkverpakking. Gift voucher zijn ook verkrijgbaar als digitale E-voucher.

MAMALOVES Gift Voucher

Moederdag Favorieten