Tom star doosje

Top 10 gepersonaliseerde sieraden voor mama

De meest persoonlijke en unieke cadeaus voor mama op een rij

Bij MAMALOVES vieren we de speciale band tussen moeder en kind en de liefde voor de personen die het dichtst bij ons staan. Onze unieke gepersonaliseerde sieraden worden gegraveerd met namen, mooie herinneringen of datum om zo de band vast te leggen met de belangrijkste mensen om ons heen. Leg jouw verhaal vast in een persoonlijk sieraad om te laten zien hoeveel ze voor jou betekent. Met liefde gegraveerd en verpakt in feestelijke cadeauverpakking; het meest liefdevolle en persoonlijke cadeau voor je moeder.

Ontdek hier onze Top 10 meest persoonlijke sieraden met naam om mama mee te verrassen.

Onze Top 10 gepersonaliseerde sieraden voor mama

1. 14k Oval Birth Flower Bouquet Ketting, vanaf €329,00

14k Oval Birth Flower

Met stip op nummer 1: De 14k Oval Birth Flower Bouquet ketting uit de Forever Collectie, gemaakt van 14k goud om voor altijd bij je te dragen! Creëer een boeket vol liefde met de geboortebloemen van bijvoorbeeld je kindje(s) of de mensen van wie je het meest houdt. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis.

TIP! Wil je jouw 14k ketting extra bijzonder maken? Laat dan de achterkant van de bedel graveren met de namen van jouw kids.

2. Alphabet Letter Coin Ketting, vanaf €129,95

Initial Coin Necklace

Voeg een extra persoonlijke touch toe aan de populaire Coin ketting met de prachtige letter-bedel. Creëer jouw eigen uniek set door de gepersonaliseerde ketting te graveren met de namen van dierbaren, een speciale datum, een quote of initialen. Alles wordt met liefde verpakt in onze gratis luxe cadeauverpakking.

Verkrijgbaar in 18k Verguld of Sterling Zilver.

3. PROUD MOM Armband, vanaf €64,95

Proud Mom Bracelet

De Proud Mom bracelet is een super lieve en unieke manier om te laten zien hoe trots jij bent op jouw kindje(s)! Stel jouw eigen gezin samen en draag jouw kleintje(s) dicht bij je. MAMALOVES maakt sieraden die raken, om vast te leggen waar je van houdt en je dierbaren dichtbij je te dragen. Ook bij verdrietige momenten. Voor iedereen die iemand moet missen is de Proud Mom Collectie uitgebreid met sterretjes en hartjes. Laat de Proud Mom bedels graveren met de initialen van jouw kids.

Kies uit 22 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad. Verkrijgbaar in 18k Verguld, Rosé Verguld of Sterling Zilver.

4. Vertical Bar Ketting met Tiny Heart, vanaf €139,95

Vertical Bar Ketting met Tiny Heart

De Vertical Bar Ketting is een super lieve en unieke manier om te laten zien waar je het meest van houdt. Stel je eigen gezin samen en draag je kleintje(s) dicht bij je hart. Voeg naar wens een sterretje of een hartje toe en creëer zo jouw eigen unieke sieraad.

TIP! Wil jij jouw Vertical Bar ketting extra bijzonder maken? Voeg dan een add-on bedel toe zoals de Tiny Sparkle!

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld & Sterling Zilver 925.

5. Initial Beads Armband, vanaf €44,95

Initial Beads Armband

Onze initialen armband is prachtig te combineren met andere MAMALOVES armbanden. Een naam, initialen of een speciaal woord. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een of meerdere hartjes toe te voegen om ruimte te creëren tussen de bedels.

Kies uit 22 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad. De armband is verkrijgbaar in 18k Verguld en Sterling Zilver 925.

6. Bar Naam Ketting, vanaf €109,95

Bar Naam Ketting

Een betekenisvol woord, een speciale datum of de coördinaten van jouw favoriete bestemming, laat het vastleggen op de Bar Ketting en draag het zo altijd dicht bij jouw hart.

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld & Sterling Zilver 925.

7. Mini Coin Birth Flower Armband vanaf €55,00

Mini Coin Birth Flower Armband

Personaliseer jouw geboortebloem en die van jouw geliefden op onze tijdloze ronde bedels met de Mini Coin Birth Flower Armband. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een unieke betekenis. Je kunt er ook voor kiezen om de achterkant met initialen te laten graveren voor een extra persoonlijke touch.

Kies uit 22 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad. De armband is verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld en Sterling Zilver 925.

8. Fingerprint Beaded Coin Ketting, vanaf €129,95

Vingerafdruk Beaded Coin Ketting

Draag je dierbaren voor altijd dichtbij je met de Fingerprint Beaded Coin Ketting. Graveer een enkele vingerafdruk in ovaal of hartvorm of ga voor twee vingerafdrukken gegraveerd in de vorm van een hartje. Maak jouw vingerafdruk ketting extra bijzonder door de namen van je geliefden te laten graveren op de achterkant van de bedel. Ook verkrijgbaar als armband.

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld & Sterling Zilver 925.

9. Vingerafdruk Heart Armband, vanaf €89,95

Vingerafdruk Heart Armband

Leg jouw dierbaren op een unieke en speciale manier vast op het schattige hartvormige plaatje van de Heart Armband. Kies ervoor om een naam, datum of initialen te laten graveren en draag zo jouw geliefden altijd op een unieke manier dichtbij. Ook verkrijgbaar als ketting.

Kies uit 22 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad. De armband is verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld en Sterling Zilver 925.

10. Heart Charm ketting met Mini Heart €129,95

Heart Charm Ketting met Mini Heart

De Heart Charm Ketting met Mini Heart is een schattige combinatie om jouw dierbaren op vast te leggen. Laat de grote hartvormige bedel graveren met een naam, datum of coördinaten en kies voor een initiaal op de Mini Heart bedel.

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld & Sterling Zilver 925.

MAMALOVES Gift Card in cadeaudoosje

TIP!

Nog geen keuze kunnen maken of wil je iemand liever zelf iets leuks laten uitkiezen? Geef dan een MAMALOVES Gift Voucher, verkrijgbaar vanaf €15. We verpakken de Gift Vouchers in mooie geschenkverpakking. Gift voucher zijn ook verkrijgbaar als digitale E-voucher.

MAMALOVES Gift Voucher