Banner blog cadeau openen

Top 10 gepersonaliseerde sieraden voor mama

De meest persoonlijke en unieke cadeaus voor mama op een rij

Bij MAMALOVES vieren we de speciale band tussen moeder en kind en de liefde voor de personen die het dichtst bij ons staan. Onze unieke gepersonaliseerde sieraden worden gegraveerd met namen, mooie herinneringen of datum om zo de band vast te leggen met de belangrijkste mensen om ons heen. Leg jouw verhaal vast in een persoonlijk sieraad om te laten zien hoeveel ze voor jou betekent. Met liefde gegraveerd en verpakt in feestelijke cadeauverpakking; het meest liefdevolle en persoonlijke cadeau voor je moeder.

Ontdek hier onze Top 10 meest persoonlijke sieraden met naam om mama mee te verrassen.

Onze Top 10 gepersonaliseerde sieraden voor mama

1. 14k Oval Birth Flower Bouquet Ketting, vanaf €389,00

Met stip op nummer 1: De 14k Oval Birth Flower Bouquet Ketting uit de Forever Collectie, gemaakt van 14k goud om voor altijd bij je te dragen! Creëer een boeket vol liefde met de geboortebloemen van bijvoorbeeld je kindje(s) of de mensen van wie je het meest houdt. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis.

TIP! Wil je jouw 14k ketting extra bijzonder maken? Laat dan de achterkant van de bedel graveren met de namen van jouw kids.

2. 9k Initial Coin Ketting, vanaf €349,00

Met de 9k Initial Coin Ketting draag je je dierbaren voor altijd dicht bij je. Personaliseer de ketting met 1 tot 4 initialen en voeg een persoonlijke gravure op de achterkant toe om je eigen unieke sieraad te creëren. Zo geef je een uniek en persoonlijk cadeau aan mama.

3. PROUD MOM Armband, vanaf €64,95

De PROUD MOM Armband is een super lieve en unieke manier om te laten zien hoe trots jij bent op jouw kindje(s)! Stel jouw eigen gezin samen en draag jouw kleintje(s) dicht bij je. MAMALOVES maakt sieraden die raken, om vast te leggen waar je van houdt en je dierbaren dichtbij je te dragen. Ook bij verdrietige momenten. Voor iedereen die iemand moet missen is de PROUD MOM Collectie uitgebreid met sterretjes en hartjes. Laat de PROUD MOM bedels graveren met de initialen van jouw kids.

Kies uit 30+ verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad. Verkrijgbaar in 18k Verguld, Rosé Verguld of Sterling Zilver.

4. Charm Bangle Classic, vanaf €99,95

De Charm Bangle Classic is een tijdloze klassieker. Maak de armband helemaal uniek door verschillende bedels toe te voegen aan de armband. Laat de bedel vervolgens graveren met naam, initiaal of vingerafdruk. Voeg nog een extra bedel toe zoals een geboortesteen, tiny sparkle of een andere bedel. Het meest bijzondere cadeau voor mama!

Verkrijgbaar in 18k Verguld of Sterling Zilver 925.

5. Initial Beads Armband, vanaf €44,95

Onze Initial Beads armband is prachtig te combineren met andere MAMALOVES armbanden. Een naam, initialen of een speciaal woord. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een of meerdere hartjes toe te voegen om ruimte te creëren tussen de bedels. Kies uit 30+ verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad.

De armband is verkrijgbaar in 18k Verguld en Sterling Zilver 925.

6. 14k Mini Tricolor Ketting, vanaf €329,00

Onze populaire 14k Mini Tricolor Armband is nu ook nieuw verkrijgbaar als ketting! De drie ringen zijn in geel-, wit- en roségoud en symboliseren liefde, verbondenheid en warmte die een moeder geeft. Het perfecte cadeau om te geven aan je moeder om je liefde voor haar te tonen.

7. Birthstone Charm Armband, vanaf €49,95

Elke maand heeft een eigen unieke geboortesteen. Door de Birthstone Charm Armband kan je de birthstone van je dierbaren dicht bij je dragen. Voeg extra bedels toe, zodat iedereen een speciaal plekje krijgt. Personaliseer de armband door te kiezen uit 30+ verschillende kleuren satijnkoord.

8. Coin Armband, vanaf €79,95

De Coin Armband is heel erg mooi te combineren met de andere armbanden van MAMALOVES. Maak de armband extra persoonlijk door de armband te laten graveren met een gravure naar keuze. Verras je moeder met deze unieke en persoonlijke armband als cadeau.

Verkrijgbaar in verguld, rosé en sterling zilver.

9. Tennis Armband, vanaf €69,00

NEW IN: De Tennis Armband! Deze armband heeft rondom diamanten en is verkrijgbaar in 18k Verguld. Personaliseer de Tennis Armband door te kiezen voor een geboortesteen van je dierbare. Een armband om nooit meer af te doen!

10. Giftset 14k Birthflower Ketting met Luxe Kaart, vanaf €489,00

NEW IN: Onze giftset met 14k Birthflower Ketting en een luxe kaars van L'AIMÉ inclusief standaard. Maak deze giftset nog unieker door een persoonlijke tekst op de kaars toe te voegen! Verras je moeder nu met het ultieme verwenpakket.

MAMALOVES Gift Card in cadeaudoosje

TIP!

Nog geen keuze kunnen maken of wil je iemand liever zelf iets leuks laten uitkiezen? Geef dan een MAMALOVES Gift Voucher, verkrijgbaar vanaf €15. We verpakken de Gift Vouchers in mooie geschenkverpakking. Gift voucher zijn ook verkrijgbaar als digitale E-voucher.

MAMALOVES Gift Voucher