Fingerprint Collectie Overzicht Beeld 3 2 sq

De Vingerafdruk Collectie Guide

Wat zijn Vingerafdruk Sieraden?

Met onze Vingerafdruk sieraden graveren we de vingerafdruk van jouw dierbare in een gouden of zilveren sieraad. Een uniek sieraad, dat gepersonaliseerd kan worden met een grote keuze uit bedels voor kettingen en diverse armbanden.

Lees in deze blog alles over de verschillende mogelijkheden in onze Vingerafdruk Collectie en waar de fingerprint sieraden voor staan. We geven ook je enkele tips over hoe je de print voor je eigen gepersonaliseerde sieraden thuis kunt maken. Zo kun jij binnenkort makkelijk je unieke Vingerafdruk sieraad dragen of cadeau geven.

Waarom zou je een vingerafdruk sieraad dragen?

Vingerafdruk sieraden zijn heel erg persoonlijk en hebben voor veel mensen een dierbare betekenis. Het kan soms het laatste zijn wat je meedraagt van een geliefde. De Finger Print sieraden worden gedragen in verschillende situaties. Iemand kan het dragen om een verloren dierbaren dicht bij zich te houden, maar het kan ook een prachtig sieraad zijn voor een moeder met de vingerafdrukken van haar twee kinderen. Wat jouw unieke verhaal ook is, onze vingerafdruk sieraden maken het mogelijk om degene die je het meest dierbaar bent dichtbij je te dragen.

De Fingerprint Collection van MAMALOVES is extra bijzonder, omdat er veel opties zijn waaruit je kunt kiezen. Je kunt kiezen voor subtiele stukken zoals de Vingerafdruk Coin Ketting, of voor een meer versierd design zoals de Vingerafdruk Beaded Coin Ketting

Het dragen van de Vingerafdruk Collectie is een bijzondere manier voor een moeder om haar kinderen altijd dicht bij haar hart te hebben. Ook een vriendschap of een levenslange verbinding kan gevierd en vereeuwigd worden in een vingerafdruk armband of vingerafdruk ketting. En zelfs aan je dierbaren zonder (duidelijke) vingerafdruk hebben we gedacht! Leg de hand- of voetafdruk van je pasgeboren baby (wiens vingerafdruk groefjes nog wat te ondiep zijn) vast in je favoriete sieraad of kies voor de pootafdruk van je bijzondere of overleden huisdier. Alles is mogelijk met onze vingerafdruk collectie.

Vormen en materialen voor een vingerafdruk gravure

Kies voor het graveren van één enkele vingerafdruk of voor twee prints in de vorm van een hart. En in onze nieuwe Fingerprint Bar ketting kun je zelfs tot drie vingerafdrukken graveren! Al onze vingerafdruk sieraden zijn verkrijgbaar in 18k verguld, sterling zilver, 18krosé verguld en 14k goud. Perfect om de geboorte van een kind te vieren als zogenaamd kraamcadeau of als cadeau voor je geliefde of dierbare.

De Hand- en Voetafdruk

Hoe gaaf is deze collectie met een hand of voetafdruk van je kleintje? Bij de geboorte van een kind wordt vaak een handafdruk of voetafdruk gemaakt. Laat een of twee handen of voeten graveren in één van onze unieke bedels. De afdrukken zijn geschikt voor zowel een ketting als een armband om zo jouw unieke sieraad te creëren. De prints kunnen nu ook gegraveerd worden op onze 14k gouden sieraden die je voor altijd met je mee kan dragen.

De Pootafdruk sieraden

Je trouwste viervoeter is voor altijd dichtbij met een armband of ketting uit de Paw print Collection. Laat een pootafdruk graveren in een van onze tijdloze bedels en creëer jouw unieke sieraad om voor altijd bij je te dragen. Lees hier meer over de beste manier om een ​​afdruk van de poot van uw huisdier te maken.

De print kan nu ook gegraveerd worden op onze 14k gouden sieraden.

Hoe maak je een afdruk?

Om je sieraad te personaliseren met een van onze prints, kan je een ​​print naar ons mailen op [email protected]. Maar hoe doe je dat en wat is ervoor nodig? Het is allemaal erg makkelijk! Volg het onderstaande stappenplan en maak jouw unieke sieraad!