Dream Ketting

€ 89,95

Celebrate the power of connection! Ontdek de nieuwe Dream Collectie. Gelanceerd in samenwerking met mindful parenting expert By Charly. Gemaakt voor moeder en kind.

De collectie bestaat uit vier natuurlijke edelstenen: Maansteen, Rozenkwarts, Tijgeroog en Malachiet. Voor iedere steen heeft Charly een bijpassende kindermeditatie gemaakt, gekoppeld aan de kracht van de steen. Bij aankoop van een ketting uit de Dream Collectie krijg je een kinderarmbandje t.w.v. €9,95 met dezelfde steen cadeau, én een unieke link om deze meditatie samen met je kindje te beluisteren.

Maak je sieraad extra persoonlijk door een bedeltje met initiaal van je kindje toe te voegen.

Voeg een extra kinderarmbandje toe als je meerdere kindjes een bijpassend armbandje wilt laten dragen.

Let op: De meditaties zijn alleen in het Nederlands te beluisteren.
Create your piece
Materiaal
Ik heb een speciaal verzoek
€ 89,95
  • Gepersonaliseerde sieraden
  • Verpakt met liefde
  • Gratis verzending vanaf €99
  • De bedel van de ketting heeft een lengte van 16mm.
  • Het armbandje is verstelbaar. Deze is geschikt voor kinderen, maar ook voor mama en papa. De kraaltjes van het armbandje is van brass. De edelsteen is 8mm breed.
BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om voor altijd dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Ketting met edelsteen

Ben je op zoek naar edelsteen sieraad? De vergulde kettingen met edelstenen uit de Dream Collection zijn elegant en tijdloos. Kies uit rozenkwarts, maansteen, malachiet of tijgeroog. Elke ketting met edelsteenhanger heeft een unieke betekenis. Ontdek wat de edelsteen sieraden uit de Dream Collectie voor jou kunnen betekenen. Maak de ketting extra persoonlijk door er een tiny charm aan te hangen met de initiaal van jouw kleintje.

Kinderarmbandjes

Elke edelsteen ketting uit de Dream Collectie heeft een bijpassend kinderarmbandje. Zo krijg je bij de rozenkwarts ketting een kinderarmbandje met rozenkwarts. Op deze manier staat de collectie voor de verbinding tussen moeder en kind, en kan de kracht van de steen jouw kindje helpen bij bijvoorbeeld het slapen of voor meer zelfvertrouwen.

Edelsteen sieraden

Wil jij een edelsteen sieraad kopen? Bij MAMALOVES vind je vier edelsteensieraden met rozenkwarts, maansteen, tijgeroog of malachiet. De collectie bestaat uit kettingen met een edelsteen hanger en een bijpassende kinderarmbandje. Rozenkwarts zorgt voor liefde en rust, maansteen voor intuïtie en balans, tijgeroog voor kracht en vertrouwen en malachiet voor geborgenheid en veiligheid.

Connectie moeder en kind

Let’s celebrate the power of connection. De Dream Collectie staat voor de verbinding tussen moeder en kind. De moeder draagt een ketting met edelsteenhanger en het kindje draagt een armbandje met dezelfde steen. Zo zijn mama en kindje altijd met elkaar verbonden.

Reviews

Sluiten