14k Vingerafdruk Tag Ketting

€ 399,00

De Vingerafdruk Tag Ketting uit de Forever Collectie is gemaakt van 14 karaat goud om voor altijd bij je te dragen. Laat de ketting graveren met afdruk van je dierbaren. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

Stuur ons een scan of foto van de afdruk per email naar klantenservice@mamaloves.com. Vind hier een duidelijk stappenplan.

Hoe werkt het?

Maak een vingerafdruk en scan deze in. Stuur ons een scan of foto van de vingerafdruk per email naar klantenservice@mamaloves.com. Vind hier een duidelijk stappenplan.

Let op!

Wij graveren vingerafdrukken vanaf 12 maanden. Voor die tijd zijn de vingertoppen nog te klein, te zacht en zonder reliëf waardoor ze nog geen goede afdruk kunnen achterlaten.

Create your piece
Materiaal
Extra bedel

Maak je sierraad nog persoonlijker met extra bedels.

Verwijderen
(max. 1 Bedel)
Ik heb een speciaal verzoek
€ 399,00
  • Alle sieraden worden gegraveerd in ons atelier in Haarlem
  • Verkrijgbaar in 14k Solid Gold
  • De tag bedel is 11 mm x 16 mm, tiny heart: 5mm
  • Ketting lengte: 42cm, 45cm, 50cm, 41-43-45cm verstelbaaar in drie lengtes
  • Mogelijkheid om achterkant van de bedel te graveren met hand-gravure. Let op hoofdlettergebruik, gravure tekst wordt zoals ingevuld.
  • Verpakt met zorg in gratis cadeauverpakking

Klik hier voor alle productie en verzend informatie per land.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg met de hand gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje en verpakt als cadeau. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Chat

Reviews

Sluiten