14k Vingerafdruk Coin Ketting

€ 369,00

De Fingerprint Coin Ketting uit de Forever Collectie is gemaakt van 14 karaat goud om voor altijd bij je te dragen. Graveer een enkele vingerafdruk in ovaal of hartvorm of ga voor twee vingerafdrukken gegraveerd in de vorm van een hartje. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

Let op: Bij het laten graveren van twee verschillende vinger afdrukken komen er €20 extra kosten bij. Je kunt hiervoor mailen naar klantenservice@mamaloves.com

Hoe werkt het?

Maak een vingerafdruk en scan deze in. Stuur ons een scan of foto van de vingerafdruk per email naar klantenservice@mamaloves.com. Vind hier een duidelijk stappenplan.

Create your piece
Materiaal
€ 369,00
  • Alle sieraden worden gegraveerd in ons atelier in Haarlem
  • Verkrijgbaar in 14k Solid Gold
  • Bedel is 13 mm x 13 mm
  • Ketting lengte: 42cm, 45cm of 50cm
  • Mogelijkheid om achterkant van de bedel te graveren met hand-gravure. Let op hoofdlettergebruik, gravure tekst wordt zoals ingevuld.
  • Verpakt met zorg in gratis cadeauverpakking

Klik hier voor alle productie en verzend informatie per land.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg met de hand gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje en verpakt als cadeau. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Chat

Reviews

Sluiten