24 Baby 14k goud Proud Mom halsketting met baby

Wat geef je als kraamcadeau?

Je gaat binnenkort op kraambezoek! Wat leuk. Een kraambezoek aan kersverse ouders is een feestelijke en bijzondere gelegenheid. De ouders hebben uitgekeken naar de komst van hun zoontje of dochtertje en vol trots laten zij hun pasgeboren baby zien aan familie en vrienden. Natuurlijk wil je dan ook een mooi gepersonaliseerd kraamcadeau meebrengen. Maar wat geef je nou als kraamcadeau? Wij geven je tips voor het ideale kraamcadeau, waarmee je gegarandeerd punten scoort!

Wat geven als kraamcadeau?

Wat kun je geven als kraamcadeau? Een van de meest persoonlijke en betekenisvolle kraamcadeaus die je kunt geven, is een gepersonaliseerd sieraad. Een kraamcadeau met naam is altijd favoriet, denk bijvoorbeeld aan een prachtige armband of ketting met de naam van de baby erop gegraveerd. Met een persoonlijk cadeau zit je eigenlijk altijd wel goed, en met een gepersonaliseerd sieraad kan de kersverse mama haar kindje altijd bij zich dragen.

Mom Initialen ketting met baby klein

Het belangrijkste is dat het cadeau met liefde en aandacht is uitgekozen.

Wat is een leuk kraamcadeau?

Naast een gepersonaliseerd sieraad zijn er ook andere kraamcadeaus voor jongens of meisjes. Denk aan een mooi ingelijste foto van de baby, een zachte deken met de naam erop geborduurd, of een schattig knuffelbeestje met een gepersonaliseerd t-shirt. Vraag ook altijd even naar de wensenlijst van de ouders. Wellicht staat hier nog iets tussen wat je zij vragen als kraamcadeau.

Of je nu kiest voor een gepersonaliseerd sieraad, een ander kraamcadeau of iets van het verlanglijstje; het belangrijkste is dat het cadeau met liefde en aandacht is uitgekozen. Het draait immers niet alleen om het cadeau zelf, maar ook om de gedachte erachter.

24 Baby Coin Ketting en Proud Mom Armband