Coin Ketting met bibipaard

The best gifts are personal

We engrave everything

Als moeder draag je een grote verantwoordelijkheid voor je kind(eren) met je mee gedurende een groot deel van je leven. Dit kan soms een uitdaging zijn, maar het is ook een prachtige reis vol liefde en voldoening. Een speciaal ontworpen ketting kan een mooie manier zijn om deze reis te herdenken en te vieren.

Bij MAMALOVES leggen wij vast wat voor jou het meest belangrijk is. In onze sieraden graveren we alles wat voor jou een speciale betekenis heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos: namen, data, geboortebloemen, vingerafdrukken en zelfs een prachtige illustratie van je favoriete foto. Leg je meest kostbare moment vast in een tijdloos sieraad met onze Illustration Ketting.

Coin ketting photo line tekening echo

Little one

Vera en Koen zijn dolblij in afwachting van de geboorte van hun eerste kindje, na een lang en emotioneel proces. Om dit kostbare moment voor altijd te koesteren, willen ze graag een uniek en persoonlijk sieraad laten maken.

Draag met deze ketting de echo van jouw (toekomstige) kindje altijd dichtbij je. De ketting kan ook worden gedragen als herdenkingssieraad van een verloren kindje.

Echo Illustration Coin Ketting
Voorbeeld lijntekening 1

Drawing

Olivia houdt van tekenen en heeft onlangs een speciale tekening gemaakt ter ere van de verjaardag van haar oma. De tekening toont Olivia met haar ouders en is vervolgens omgezet in een prachtige illustratie ketting, zodat oma deze bijzondere herinnering altijd dicht bij zich kan dragen.

De Illustration ketting kun je personaliseren met een foto lijntekening, illustratie/tekening of tekst in je eigen handschrift of dat van je kindje!

Illustration Ketting met lijntekening
Coin ketting photo line tekening hond

Best Friend

Karolina heeft onlangs afscheid moeten nemen van haar trouwe viervoeter Coffee, die ze altijd als haar beste vriend heeft beschouwd. Om de blijvende herinnering aan Coffee te eren, heeft Karolina besloten om een aandenken te bestellen in de vorm van een Illustratie ketting.

De Illustration ketting kun je personaliseren met een foto lijntekening, illustratie/tekening of tekst in je eigen handschrift of dat van je kindje!

Illustration Ketting met lijntekening