MAMALOVES 0821 AE 10

Stichting Jarige Job

Er is er een jarig..

Helaas zijn er duizenden kinderen die hun verjaardag niet vieren omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door hen een verjaardagsbox te geven met daarin alles voor het vieren van hun verjaardag, thuis én op school. In deze doos zit een taart, slingers, traktaties voor school en natuurlijk een leuk cadeautje. Om zoveel mogelijk kinderen een box te geven lanceerde MAMALOVES de Balloon Charm, verkrijgbaar als armband of ketting. De volledige opbrengst gaat direct naar Stichting Jarige Job.

Ieder kind verdient een verjaardag

Sieraad met betekenis

MAMALOVES heeft speciaal voor Stichting Jarige Job een bedel gecreëerd die je naar wens kunt personaliseren. Het ballonvormige bedeltje (verkrijgbaar in 18k verguld of sterling zilver) is geïnspireerd op het ballonnetje in het logo van Stichting Jarige Job, en kan worden gepersonaliseerd met een handgeschreven gravure. De opbrengst van elke verkochte armband of ketting met Balloon Charm gaat direct naar de stichting. Op deze manier creëer je een unieke armband of ketting met een extra bijzondere betekenis en draag je tegelijkertijd bij aan een goed doel.

Voor iedereen die wel wil bijdragen maar liever kiest voor een ander sieraad uit de collectie van MAMALOVES is er de mogelijkheid om bij de check-out een eenmalige donatie van €0,50 te doen.

MAMALOVES 0821 AE13 gravure
Balloon Charm Armband

Ieder kind verdient een verjaardag

In Nederland zijn er meer dan 300.000 kinderen die op of onder de armoedegrens leven. Onvoorstelbaar, maar vooral vaak ook onzichtbaar omdat er een groot taboe heerst op financiële nood. Voor deze kinderen is er simpelweg geen ruimte om mee te doen aan activiteiten zoals sport met hun leeftijdsgenoten of hun verjaardag vieren. Dingen die voor zoveel andere kinderen vanzelfsprekend zijn. Daarom helpt Stichting Jarige Job de kinderen die het hardst getroffen worden door de armoedesituatie thuis.

IMG 7055
Mamaloves team bij Jarige Job

Over Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job is in 2010 ontstaan, naar aanleiding van de eerste verjaardag de zoon van Huib Lloyd en Barbara Kathmann. Door het overweldigende aantal cadeaus dat hun zoon Maas op zijn eerste verjaardag kreeg, besloten Huib en Barbara uit te zoeken hoe dit er in armere gezinnen eigenlijk precies aan toegaat. Dat de situatie in een rijk land als Nederland zo dramatisch was en is, hadden zij nooit kunnen vermoeden. Met hun stichting hopen ze deze gezinnen te helpen alsnog een onvergetelijke verjaardag te creëren. Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job.