Balloon Charm Ketting

€ 74,95

IEDER KIND VERDIENT EEN LEUKE VERJAARDAG

In Nederland zijn er duizenden kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v €35,- Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag!

MAMALOVES draagt hier graag aan bij en heeft speciaal voor Stichting Jarige Job de Balloon Charm ontworpen. Het ballonvormige bedeltje (verkrijgbaar in 18k verguld, rosé of sterling zilver) is geïnspireerd op het ballonnetje in het logo van Stichting Jarige Job, en kan worden gepersonaliseerd met een handgeschreven gravure. De opbrengst van elke verkochte armband of ketting met Balloon Charm gaat direct naar de stichting. Op deze manier creëer je een unieke armband of ketting met een extra bijzondere betekenis en draag je tegelijkertijd bij aan een goed doel.

De bedel wordt zorgvuldig met de hand gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Kies uit verschillende lengtes kettingen en graveer de bedel met een initiaal. De Balloon Charm bedel is ook verkrijgbaar als armband.

Create your piece
Materiaal
Extra bedel

Maak je sieraad nog persoonlijker met extra bedels.

Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
(max. 6 bedels)
Ik heb een speciaal verzoek
€ 74,95
  • Alle sieraden worden met de hand gegraveerd in ons atelier in Haarlem
  • Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld of Sterling Zilver 925
  • Afmetingen balloon charm: 1,0x1,0cm
  • Ketting lengte: 40cm, 42cm 45cm, 50cm, 60cm of 70cm, beaded of glad
  • Gravure tekst wordt zoals ingevuld, dus LET OP hoofdlettergebruik

Klik hier voor alle productie en verzend informatie per land.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om voor altijd dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Chat

Reviews

Sluiten