Tarot Necklace

Ontdek de Tarot Collectie

Sieraden met een spirituele betekenis

De Tarot Collectie is geïnspireerd op de mystieke uitstraling van tarotkaarten en geliefde spirituele symbolen. Ze geven bescherming, kracht en liefde, en zijn een kleine reminder voor jezelf om positief te blijven. Personaliseer de achterkant met een betekenisvolle gravure en draag deze prachtige ketting als talisman dicht bij je hart.


Tarot kaart ketting 01

The Star

Alles komt goed, jij kunt dit! De Star bedel vertegenwoordigt het licht na de duisternis en geeft aan dat gelukkige tijden en positieve veranderingen voor jouw deur staan. Alles is mogelijk. Sta jezelf toe om je dromen na te streven; je hebt de kracht om de sterren te bereiken.


Tarot Card Ketting
Tarot kaart ketting 02

De Maan

Vertrouw op je intuïtie en volg je dromen! Deze hanger helpt je herinneren dat zelfs in de donkerste tijden de zon weer zal opkomen. Als je het even niet meer weet, neem dan wat afstand om een duidelijk beeld te krijgen van wat je nu eigenlijk echt het belangrijkste vindt. Laat je innerlijke stem de weg wijzen.


Tarot Card Ketting
Tarot kaart ketting 03

The Sun

Something good is coming! De Sun hanger straalt positiviteit en vrolijkheid uit. Warme zonne-energie zal je door moeilijke tijden helpen en je helpen slagen, terwijl kleine sterretjes hoop en betere tijden in het verschiet symboliseren. Draag dit stuk als een dagelijkse affirmatie van positiviteit en stralend zelfvertrouwen.


Tarot Card Ketting
Tarot kaart ketting 04

The Eye

De "Eye of the Heart" ketting is geïnspireerd op de vorm van Tarotkaarten en het symbool van het Boze Oog. De bedel symboliseert het innerlijke oog van ons hart, waardoor we onszelf openen voor de liefde om ons heen. Draag deze als talisman voor dat extra beetje bescherming dat we allemaal wel eens nodig hebben.

Tarot Card Ketting