Persoonlijke pootafdruk sieraden

Geen één sieraad is zo uniek dan een persoonlijke pootafdruk armband of ketting. Ieder huisdier heeft een eigen originele pootafdruk en dat maakt deze sieraden extra bijzonder. Kies ervoor om de unieke paw print van je hond, kat of je ander huisdier op een ketting of armband te laten graveren. Graveer een of twee pootafdrukken in één van onze tijdloze bedels om zo jouw unieke sieraad te creëren om voor altijd bij je te dragen. Om voor iedereen een passende sieraad te creëren hebben we veel verschillende zilveren en gouden paw print kettingen en armbanden. Schaf een cream beige geknoopte pootafdruk armband aan of je de paw print vintage ketting met de afdrukken van jouw dierbare huisdier. Zo vind je bij ons altijd wel een pawprint sieraad die bij je past.

Gegraveerde paw print sieraad cadeau

Wil jij een dierenliefhebber verrassen met een uniek sieraden cadeau? Dan zit je bij MAMALOVES goed. Wij hebben namelijk een uitgebreide paw print collectie met prachtige pootafdruk armbanden en kettingen. Wat is er nou specialer om cadeau te krijgen dan een sieraad met de pootafdruk van je dierbare huisdier? Op deze manier zul je altijd verbonden zijn met je geliefde huisdier. Creëer een sieraad door een of twee pootafdrukken te graveren op één van onze tijdloze bedels. Graveer de pootafdrukken van je liefste honden op een gouden ketting of een pootafdruk van je kat op een zilveren armband. Door het brede aanbod van de collectie is er keuze voor iedereen. De paw print sieraden bij MAMALOVES zijn de mooiste cadeau’s om te geven of te krijgen!

Gedenksieraad van je overleden huisdier

Bij MAMALOVES creëren we voor jou een persoonlijk herdenkingssieraad van jouw dierbare huisdier. Een gedenksieraad kan veel emotionele waarde hebben voor iemand. Wij begrijpen dat er behoefte is aan het koesteren van een overleden huisdier. Hoe mooi is het dan om een pootafdruk van een overleden hond of kat dichtbij je te dragen? Bij MAMALOVES graveren wij een of twee pootafdrukken op een gouden of zilveren ketting of armband. Op deze manier maak je een persoonlijk gedenksieraad die je voor altijd bij je draagt. Door het ruime aanbod in onze paw print collectie is er een keuze voor iedereen. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? Dan kan je ons altijd bereiken via de mail: info@mamaloves.com