Birth Flower Bouquet Coin Beaded Ketting

€ 129,00

NEW DROP 😍 Personaliseer de ronde bedel van de Birth Flower Bouquet Coin Beaded Ketting uit onze nieuwe Beaded Collectie met de geboortebloemen van jouw dierbaren en creëer een boeket vol liefde. De ketting met beads is prachtig en sierlijk op zichzelf, maar kan ook perfect worden gelaagd met andere gepersonaliseerde kettingen voor een unieke look.

Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis, lees hier meer. Welke bloem vertelt jouw persoonlijke verhaal?

Wij houden de volgorde van de bloemen aan zoals deze achtereenvolgens worden geselecteerd. Indien noodzakelijk kan het formaat van de bloemen enigszins worden aangepast om het boeket te schikken.

Create your piece
Materiaal
Ik heb een speciaal verzoek
€ 129,00
  • Gepersonaliseerde sieraden
  • Verpakt met liefde
  • Gratis verzending vanaf €99
  • Afmeting beads: 2mm
  • Afmetingen bedels: medium coin flat 1,5x1,5cm & coin flat 2x2cm
  • Ketting lengte: 42-47cm in lengte verstelbaar

Klik hier voor alle verzend en bezorg informatie per land.

Klik hier voor veelgestelde vragen.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om voor altijd dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Reviews

Sluiten