Hand- en Voetafdruk Oval Armband

€ 74,95

Hoe bijzonder om de afdruk van het handje of voetje van je baby voor altijd bij je te dragen? Bij baby's tot 1 jaar oud is het lastiger om een vingerafdruk af te nemen. Hiervoor raden wij aan om een hand- of voetafdruk te maken. Met de Oval Armband draag je jouw kleintje(s) voor altijd dichtbij je. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

Let op: Bij twee verschillende afdrukken komt er €20 extra kosten bij. Een betaallink wordt gestuurd via e-mail na het plaatsen van de bestelling.

Hoe werkt het?

Maak een hand- of voetafdruk en scan deze in. Stuur ons een scan of foto van de afdruk per email naar klantenservice@mamaloves.com. Vind hier een duidelijk stappenplan.

Create your piece
Materiaal
Extra bedel

Maak je sierraad nog persoonlijker met extra bedels.

Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
(max. 6 bedels)
Ik heb een speciaal verzoek
€ 74,95
  • Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld of Sterling Zilver 925
  • Kies uit 22 verschillende kleuren satijnkoord uit Italië
  • Afmetingen bedel: 2,5x1,5 cm
  • Er zijn maximaal twee afdrukken mogelijk op de armband
  • Voor de kwaliteit van de gravure is het belangrijk dat de afdruk zo duidelijk mogelijk is, dus met duidelijk zichtbare vormen
  • Mogelijkheid om achterkant van de bedel te graveren met handgravure. Let op hoofdlettergebruik, gravure tekst wordt zoals ingevuld.
  • Twijfel je toch over de kwaliteit van de afdruk? Stuur een mailtje naar klantenservice@mamaloves.com
  • Verpakt met zorg in gratis kadoverpakking

Klik hier voor alle productie en verzend informatie per land.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg met de hand gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje en verpakt als cadeau. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Chat

Reviews

Sluiten