Gepersonaliseerde Losse Vingerafdruk Bedel

€ 70,00 € 59,50

Bestel hier losse fingerprint bedels om aan je bestaande sieraad te bevestigen. Graveer een, twee of drie vingerafdrukken. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

Bestel hier onze handige inktstrip om een perfecte vingerafdruk te nemen.

Hoe werkt het?

Maak een vingerafdruk en scan deze in. Stuur ons een scan of foto van de vingerafdruk per email naar [email protected]. Vind hier een duidelijk stappenplan.

Let op!

Wij graveren vingerafdrukken vanaf 12 maanden. Voor die tijd zijn de vingertoppen nog te klein, te zacht en zonder reliëf waardoor ze nog geen goede afdruk kunnen achterlaten.

Create your piece
Materiaal
Ik heb een speciaal verzoek
€ 70,00
  • Alle sieraden worden gegraveerd in ons atelier in Haarlem
  • Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld, Sterling Zilver 925 of 14 karaat Goud
  • Voor de kwaliteit van de gravure is het belangrijk dat de vingerafdruk zo duidelijk mogelijk is, dus met genoeg zwarte en witte lijnen.
  • Twijfel je toch over de kwaliteit van de afdruk? Stuur een mailtje naar [email protected]
  • Mogelijkheid om achterkant van de bedel te graveren met handgravure. Let op hoofdlettergebruik, gravure tekst wordt zoals ingevuld.
  • Gravure tekst wordt zoals ingevuld, dus LET OP hoofdlettergebruik

Klik hier voor alle verzend en bezorg informatie per land.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om voor altijd dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Reviews

Sluiten