Sfeerbeeld proud mom Recolour klein

Wat is een gender reveal?

Wat betekent gender reveal?

Gender reveal betekent letterlijk het onthullen van het geslacht van de baby.

Wat is een gender reveal?

Een gender reveal is een feestje waarbij het geslacht van de baby wordt onthuld. Meestal wordt een locatie versierd met roze en blauwe items. Tijdens de gender reveal party wordt het geslacht van de baby vaak op een creatieve manier onthuld. Denk aan confettikanonnen waaruit roze of blauwe snippers komen, het doorprikken van een ballon of een taart die je doorsnijdt met binnenin de kleur roze of blauw. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk. De ouders zelf weten vaak ook zelf nog niet wat het geslacht van de baby is, wat het feestje dus extra bijzonder en emotioneel maakt!

Wanneer gender reveal?

Een gender reveal organiseer je meestal in de periode dat het geslacht van de baby bekend is. Meestal is dit bij 20 weken, maar tegenwoordig kan dit zelfs al vanaf 14 weken.

Wat geef je bij een gender reveal?

Wanneer je als gast naar een gender reveal gaat, is het natuurlijk leuk om een klein cadeautje mee te nemen. Je weet nog niet of het om een jongetje of meisje gaat, dus wat koop je voor een gender reveal party?

Een gepersonaliseerde armband of ketting is het mooiste cadeau om te geven.

Er zijn verschillende gender reveal cadeaus waar je uit kunt kiezen. Denk aan een luiertaart, kleertjes, knuffels, boekjes of een gepersonaliseerd sieraad voor mama of papa van MAMALOVES. Vind je het lastig om een sieraad te kiezen, dan kun je ook een Gift Card geven, waarmee de ouders zelf een cadeau kunnen kiezen. Een gepersonaliseerde armband of ketting met een naam, initiaal, echo, voetafdruk of datum is het mooiste cadeau om te geven. Het is persoonlijk en met de gravering krijgt het gender reveal cadeau meteen een emotionele betekenis, wat zij voor altijd bij zich kunnen dragen.