Pearl Hand in Hand Beeld 1 2 klein

MAMALOVES introduceert ‘Pearl Friday’

Samen stoppen we geweld tegen vrouwen

Wist je dat Black Friday dit jaar samenvalt met de Internationale Dag voor de Uitbanning van Geweld tegen Vrouwen? Wij bij MAMALOVES brengen dit belangrijke thema onder de aandacht en toveren Black Friday om in ‘Pearl Friday’, ter nagedachtenis van de Afrikaanse vrouw en moeder Pearl Msimango. Door huiselijk geweld is zij om het leven gekomen en liet twee lieve kinderen achter. Tijdens Black Friday kun je bij MAMALOVES de handgemaakte Pearl Bracelet shoppen, waarvan de gehele opbrengst naar Pearls kinderen gaat.


MAMALOVES steunt de Pearl Foundation en verkoopt in de week van Black Friday de speciale Pearl Bracelets: handgemaakte, kleurrijke armbandjes die perfect passen bij de lieve persoonlijkheid van Pearl Msimango. Hlengiwe ‘Pearl’ Msimango was slechts 29 jaar toen zij op 3 augustus 2020 thuis werd doodgeschoten door haar verloofde. Pearl liet twee kinderen achter: een driejarige dochter die bij het vreselijke schietincident aanwezig was en een jongetje van 8 maanden. Pearl was gek op haar kinderen, die momenteel worden grootgebracht door een familielid.

Zonder titel 1800 x 1500 px

Pearl Bracelet

Om Pearl te herinneren én wereldwijd het geweld tegen vrouwen te stoppen shop je tijdens Pearl Friday bij MAMALOVES de met liefde gemaakte Pearl Bracelet. Pearl was een speciale vrouw die iedereens hart wist te raken. Wij hopen dat de Pearl Bracelet jouw dag ook een stukje mooier maakt. De volledige opbrengst gaat naar haar kinderen, zodat zij verzekerd zijn van een goede toekomst. Shop de armband hier in zwart, poederroze, creme of koraalkleur. Uiteraard kun je tijdens Pearl Friday ook de gepersonaliseerde MAMALOVES-sieraden mét korting kopen. Het perfecte cadeau voor elke mama (to-be)!

Zonder titel 1800 x 1500 px 1

Samen stoppen we geweld tegen vrouwen

De Internationale Dag voor de Uitbanning van Geweld tegen Vrouwen vindt plaats op 25 november. Dit is het startschot van de wereldwijde campagne Orange the World, wat in het teken staat van geweld tegen vrouwen en meisjes. Ook in Nederland vragen we aandacht voor het feit dat vrouwen dagelijks het slachtoffer zijn van verkrachting, huiselijk geweld en andere vormen van geweld. Draag nu jouw steentje bij aan een mooiere wereld en shop de handgemaakte Pearl Bracelet.

In een interview met het platform Zakenmama vertelt onze founder Katrien er meer over:

Pearl Hand in Hand Beeld 3 2 klein

Pearl Friday – Samen stoppen we geweld tegen vrouwen!