23 11 Mamaloves Xmas 4220 websize

New Launch: 14k Eternal Diamond Collectie

It sparkles, it’s gold, it’s eternal. De Eternal Diamond Ketting van MAMALOVES is een ode aan de liefde. Geef een speciale plek aan iedereen die in je hart zit: Je kindjes, jouw blended family of de personen je mist. Kies uit 2 tot 7 lab-grown diamanten en draag deze ketting van 100% gerecycled 14k goud voor altijd dicht bij je hart.

Het verhaal achter de Eternal Diamond Ketting

“Ik was al jaren op zoek naar een sieraad dat symbool staat voor mijn mooie samengestelde gezin. Diamanten staan voor de schittering en sprankeling die iedereen in mijn gezin vertegenwoordigt.

Een gezin samenstellen is niet altijd eenvoudig, maar deze ketting viert de prachtige complexiteit van onze reis. De zes steentjes op mijn ketting vertegenwoordigen voor ieder een liefdevolle plek: Voor mijzelf en mijn drie dochters, mijn vriend én mijn bonusdochter. Ik draag de ketting dan ook met veel trots!"

Katrien met fam

Een plek voor als je iemand moet missen

Tim en Charlotte zijn de trotse ouders van twee prachtige dochters, Cato (5) en Fiene (1,5). Na de geboorte van Cato waren ze in blijde verwachting van een tweeling. Helaas kwam de bevalling met 23 weken veel te vroeg, wat resulteerde in het hartverscheurende verlies van hun zoontje en dochter, Fien en Tijn.

"Fien en Tijn zullen altijd een speciaal plekje in ons gezin hebben, en dat ervaren ook onze dochters. Vanaf het allereerste moment hebben we er openlijk over gesproken. Op de verjaardag van de tweeling maken we er ieder jaar een bijzondere dag van, waarbij we vieren dat we elkaar hebben. Deze ketting maakt dat gevoel compleet: iedereen heeft een plekje dichtbij mijn hart."

23 11 Mamaloves Xmas 3566 websize

Lab-grown diamonds

De ketting is gemaakt van lab-grown diamonds, die dezelfde kwaliteit hebben als natuurlijke diamanten, maar in het lab worden gemaakt en daardoor een betere keuze zijn; zowel voor natuur als op het ethische vlak. Lab-grown diamanten zijn in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar, en MAMALOVES heeft gekozen voor de hoogste kwaliteit (F/VVS1). Daarnaast is gebruik gemaakt van 100% gerecycled goud. Deze gedachte maakt de ketting nog mooier dan hij al is.

Mamaloves Diamond Necklace overzicht