25

De Ultieme Valentijnsdag Gift Guide

14 februari is de dag van de liefde! Verras je mama of geliefde met een gepersonaliseerd Valentijnscadeau. Gegraveerde sieraden met naam, vingerafdruk, geboortebloemen, of de initialen van de personen van wie je het meest houdt. Het meest liefdevolle en persoonlijke Valentijnscadeau.

Onze top 10 meest persoonlijke Valentijncadeaus!

1. 14k Eternal Diamond Ketting

Diamonds are a moms best friend! Verras je geliefde op Valentijnsdag met de eternal diamond ketting. Elk steentje symboliseert iemand die je dierbaar is. Geef haar bijvoorbeeld een ketting met de steentjes van haar kinderen.

Valentijn diamond ketting

2. Charm Bangle love

Vier de liefde op Valentijnsdag met de Charm Bangle Love; een origineel Valentijnscadeau. De bangle kan je helemaal zelf personaliseren met verschillende bedels en een gravures naar keuze. Welk verhaal vertel jij? De charm bangle is verkrijgbaar in 18k verguld en Sterling Zilver 925.

2

3. Initial love ketting en armband

Onze nieuwe initial love ketting is het perfecte cadeau. Laat de initialen van jouw liefdevolle gezin graveren en draag elke dag dicht bij je hart. De ketting is verkrijgbaar in 18k verguld, rosé, zilver of 14k en 9 karaat goud. Draagt jouw geliefde armbanden? Kies dan de Initial Love armband, verkrijgbaar in 18k verguld en Sterling Zilver 925.

3

4. 14K open heart en open heart ketting

Onze open heart ketting is een subtiele ketting voor iedere vrouw. Deze kettingen zijn verkrijgbaar in verguld goud en in 14 karaat goud. De hartvormige bedel kan gemakkelijk gecombineerd worden met onze andere gepersonaliseerde kettingen.

4

5. Proud mom heart armband

De Proud Mom collectie is een van onze bestsellers! Elk hartje symboliseert iemand die je lief is. Kies uit meer dan 25 kleuren satijn (stretch) koord en stel zo je eigen valentijnscadeau samen.

5

6. Birth Flower heart ketting

Verwen je liefde deze Valentijnsdag met boeket vol liefde. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis. Welk boeket past bij jouw gezin?

6

7. Family ring ketting

De family ring ketting is een 14k solid gold ketting met kleine ringetjes die je helemaal kunt afstemmen op de grootte van je gezin. Kies voor 2, 3, 4 of 5 ringetjes die staan voor jouw geliefde en kindjes. Het is ook mogelijk om later nog een ringetje aan de ketting toe te voegen.

7

8. LOVE ketting

Verklaar de liefde aan je partner met onze Love Ketting. De LOVE Ketting uit de nieuwe Forever Collectie is gemaakt van 14k goud om voor altijd bij je te dragen.

8

9. Tricolor armband

Op zoek naar een origineel Valentijnscadeau voor je vriend? Omarm de liefde die je deelt met je partner met onze 14k Tricolor Armband. Deze prachtige armband, bestaande uit in elkaar gedraaide ringetjes van geel-, rosé- en witgoud, symboliseert de liefde, verbondenheid en warmte die je deelt met elkaar. Kies je favoriete kleur koord en draag hem voor altijd!

De Tricolor armband is een sieraad voor zowel mannen als vrouwen. Daarom is dit het perfecte Valentijnscadeau voor zowel hem als haar.

9

10. Hart oorbellen

De hart oorbellen zijn het perfecte Valentijnscadeau voor alle vrouwen. Deze oorbellen zijn tijdloos en staan bij elke outfit. De oorbellen zijn verkrijgbaar in 18k verguld goud en Sterling Silver 925.

10