Sfeerbeeld vader met kinderen

Vaderdag cadeau 2024

De stoerste cadeaus voor papa op een rij

16 juni is het Vaderdag! Verras je papa met een van onze persoonlijke Vaderdag cadeaus. Gepersonaliseerde sieraden met naam, een mooie quote, vingerafdrukken, of de initialen van jouw kindje(s). Laat jouw favoriete ontwerp personaliseren met een gravure naar keuze en verras jouw papa met een betekenisvol cadeau. Met liefde gegraveerd en verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Onze Top meest persoonlijke Vaderdag cadeaus!

1. Gevlochten Leren Mannen Armband, vanaf €69,00

NIEUW: De Gevlochten Leren Mannen Armband! Laat deze stoere en persoonlijke armband graveren met de namen, initialen of geboortedatum van je kinderen. Op deze manier kan je voor altijd je geliefden dichtbij je dragen. Een uniek accessoire dat zowel kracht als liefde uitstraalt!

Verkrijgbaar in zwart of bruin gevlochten leer.

2. Family Cube Armband, vanaf €39,00

NIEUW: Mannen Initial Cube Armband! Maak een uniek sieraad door te kiezen uit initialen van jouw geliefden, die je altijd bij je kan dragen! Geef een tijdloos en stijlvol sieraad cadeau voor Vaderdag!

Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren koord.

3. 14k Family Ring Armband, vanaf €89,00

De 14k Family Ring Armband is een uniek cadeau die ook door mannen gedragen kan worden! De armband met ringen kan volledig aangepast worden aan de grootte van je gezin. Kies voor 1, 2, 3, 4 of 5 ringetjes. Maak de armband nog persoonlijker door te zien uit een van onze 30+ kleuren satijn koord.

4. Mannen Bar Armband, vanaf €49,95

Het liefste cadeau voor papa, de Mannen Bar Armband van MAMALOVES. Laat de heren armband graveren met de initialen, namen of vingerafdruk van de kids.

Verkrijgbaar in zilverkleurig en zwart roestvrij staal.

5. Mannen Beaded Initial Armband, vanaf €39,95

Een superstoere, heren armband voor de allersterkste coolste papa, man, broer, zoon of vriend van de wereld! Laat de Mannen Beaded Initial Armband graveren met de initialen van jouw kids.

Verkrijgbaar in Tigers Eye of Black Onyx met roestvrij stalen cube.

6. Mannen Bar Ketting vanaf €75,00

Personaliseer je eigen sieraad voor Papa met de Mannen Bar Ketting❤️ Laat de gepersonaliseerde ketting graveren met de namen, initialen of vingerafdruk van de kids. Verras hem nu met dé musthave voor de stoere man, papa, broer, beste vriend of lover in je leven!

Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

7. Mannen Tin Tab Armband vanaf €49,95

De Tin Tab Armband is geïnspireerd de opening van ouderwetse blikjes frisdrank. Personaliseer met initialen of een bijzondere datum. Een unieke armband voor de coolste, liefste papa!

8. Tricolor Armband, vanaf €179,00

Deze schitterende unisex armband, samengesteld uit ringetjes van geel-, rosé- en witgoud die in elkaar verstrengeld zijn, symboliseert de liefde, verbondenheid en warmte die een vader biedt. De 14k Tricolor Armband is een een tijdloos en betekenisvol sieraad voor zowel mannen als vrouwen, als herinnering aan liefde en familie, elke dag opnieuw.

9. Mannen Leren Initial Armband Black vanaf €49,95

Deze stoere Leren Initial Armband is gemaakt van staal en echt leer en is te graveren met de initialen van jouw kleintje(s). Een stijlvolle en stoere manier om jouw kindje(s) dicht bij je te dragen.

Verkrijgbaar in zwart en cognac gevlochten leer.

10. Leren Heren Armband, vanaf €59,95

Een superstoere, mannen armband voor de allersterkste coolste papa, man, broer, zoon of vriend van de wereld! Laat de Leren Heren Armband graveren met de initialen, namen of vingerafdruk van de kids.

Verkrijgbaar in Zwart of Bruin leer met roestvrij stalen magnetische sluiting.

MAMALOVES 0422 AE 66

TIP!

Nog geen keuze kunnen maken of wil je iemand liever zelf iets leuks laten uitkiezen? Geef dan een MAMALOVES Gift Voucher, verkrijgbaar vanaf €15. We verpakken de Gift Vouchers in mooie geschenkverpakking. Gift voucher zijn ook verkrijgbaar als digitale E-voucher.

MAMALOVES Gift Voucher