Mannen armband 3 klein 2023 05 30 115728 mejk

Vaderdag cadeau 2023

De stoerste cadeaus voor papa op een rij

18 juni is het Vaderdag! Verras je pama met een van onze persoonlijke Vaderdag cadeaus. Gepersonaliseerde sieraden met naam, een mooie quote, vingerafdrukken, of de initialen van jouw kindje(s). Laat jouw favoriete ontwerp personaliseren met een gravure naar keuze en verras jouw papa met een betekenisvol cadeau. Met liefde gegraveerd en verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925, 18k Verguld & Roestvrij staal.

Onze Top meest persoonlijke Vaderdag cadeaus!

1. Mannen Bar Armband met naam, initialen of vingerafdruk

Het liefste cadeau voor papa, Mannen Bar Armband met naam, intialen of vingerafdruk van MAMALOVES. Laat de heren armband graveren met de initialen, namen of vingerafdruk van de kids. Verkrijgbaar in zilverkleurig en zwart roestvrij staal.

2. Mannen Beaded Initial Armband in Tigers Eye & Black Onyx

Een superstoere, heren armband voor de allersterkste coolste papa, man, broer, zoon of vriend van de wereld! Laat de Mannen Beaded Initial Armband graveren met de initialen van jouw kids. Verkrijgbaar in Tigers Eye of Black Onyx met roestvrij stalen cube.

3. Mannen Tag Ketting vanaf €109,95

Mannen Tag Ketting


Personaliseer je eigen sieraad voor Papa met de Mannen Tag Ketting❤️ Laat de gepersonaliseerde ketting graveren met de namen of initialen van de kids, coördinaten jullie favoriete plek, betekenisvolle data of een geheime boodschap. Verras hem nu met dé musthave voor de stoere man, papa, broer, beste vriend of lover in je leven!

Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

4. Vingerafdruk Mannen Coin Ketting vanaf €139,95

mannen-coin-vingerafdruk

Verras papa deze Vaderdag met de Fingerprint Coin Ketting voor mannen van MAMALOVES. Graveer een enkele vingerafdruk in ovaal of hartvorm of ga voor twee vingerafdrukken gegraveerd in de vorm van een hartje. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

5. Leren heren armband met naam, initialen of vingerafdruk

Een superstoere, mannen armband voor de allersterkste coolste papa, man, broer, zoon of vriend van de wereld! Laat de heren armband graveren met de initialen, namen of vingerafdruk van de kids. Verkrijgbaar in Zwart of Bruin leer met roestvrij stalen magnetische sluiting.

6. Mannen Coin Ketting vanaf €109,95

Mannen Coin Ketting

Ontwerp je eigen unieke Mannen Coin Ketting met een gravure van de namen van je kindje, een vingerafdruk of een lieve boodschap, de mogelijkheden zijn eindeloos! Een sieraad om nooit meer af te doen.

De armband is verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

7. Mannen Tin Tab Armband vanaf €49,95

Mannen Tin Tab Armband

De Tin Tab armband is geïnspireerd de opening van ouderwetse blikjes frisdrank. Personaliseer met initialen of een bijzondere datum. Een unieke armband voor de coolste, liefste papa.

8. Initial ketting vanaf €79,95

Initial ketting

De subtiele Initial ketting is gemaakt om voor altijd bij je te dragen. Een persoonlijk en tijdloos sieraad met betekenis. Kies je eigen initiaal of dat van je geliefden en creëer zo jouw eigen unieke sieraad✨

9. Initial ketting vanaf €59,95

Mannen Leren Initial Armband Black

Deze stoere Leren Initial Armband is gemaakt van staal en echt leer en is te graveren met de initialen van jouw kleintje(s). Verkrijgbaar in zwart en cognac gevlochten leer. Een stijlvolle en stoere manier om jouw kindje(s) dicht bij je te dragen.

MAMALOVES 0422 AE 66

TIP!

Nog geen keuze kunnen maken of wil je iemand liever zelf iets leuks laten uitkiezen? Geef dan een MAMALOVES Gift Voucher, verkrijgbaar vanaf €15. We verpakken de Gift Vouchers in mooie geschenkverpakking. Gift voucher zijn ook verkrijgbaar als digitale E-voucher.

MAMALOVES Gift Voucher