Vaderdag Banner

De Ultieme Vaderdag Gift Guide

De stoerste cadeaus voor papa op een rij

19 juni is het Vaderdag! Verras je mama met een van onze persoonlijke Vaderdag cadeaus. Handgegraveerde sieraden met naam, een mooie quote, vingerafdrukken, of de initialen van jouw kindje(s). Laat jouw favoriete ontwerp personaliseren met een gravure naar keuze en verras jouw papa met een betekenisvol cadeau. Met liefde gegraveerd en verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925, 18k Verguld & Roestvrij staal.

Onze Top 10 meest persoonlijke Vaderdag cadeaus!

1. MAMALOVES X ARMBND €49,95

MAMALOVES X ARMBND


Een bijzondere samenwerking van minimalistische, stoere armbanden met gegraveerde initialen. De stalen sluiting kan worden gegraveerd met 1 tot 3 initialen. Creëer zo een uniek sieraad voor je vader, lover of andere man in je leven.

Verkrijgbaar in Zwart, Navy & Army met roestvrij stalen sluiting.

2. Vingerafdruk Mannen Bar Armband vanaf €79,95

Vingerafdruk Mannen Armband

Het liefste cadeau voor papa, de Vingerafdruk Bar Armband van MAMALOVES. Personaliseer de bar met 1 of meer vingerdrukken van zijn geliefden. De armband nog persoonlijker maken? Laat de achterkant van de armband graveren met naam, datum of initialen om ze voor altijd dichtbij te kunnen dragen.

Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

3. Mannen Tag Ketting vanaf €89,95

Mannen Tag Ketting


Personaliseer je eigen sieraad voor Papa met de Mannen Tag Ketting❤️ Laat de gepersonaliseerde ketting graveren met de namen of initialen van de kids, coördinaten jullie favoriete plek, betekenisvolle data of een geheime boodschap. Verras hem nu met dé musthave voor de stoere man, papa, broer, beste vriend of lover in je leven!

Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

4.Mannen Bar Armband vanaf €59,95

Mannen Bar Armband

Hier wordt iedere papa blij van😍 Een superstoere, mannen armband voor de allersterkste coolste papa, man, broer, zoon of vriend van de wereld! Laat de heren armband graveren met de initialen of namen van de kids, een lieve tekst, vingerafdrukken of de coördinaten van een favoriete plek.

Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

5. Vingerafdruk Mannen Coin Ketting vanaf €99,95

mannen-coin-vingerafdruk

Verras papa deze Vaderdag met de Fingerprint Coin Ketting voor mannen van MAMALOVES. Graveer een enkele vingerafdruk in ovaal of hartvorm of ga voor twee vingerafdrukken gegraveerd in de vorm van een hartje. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

6. Mannen Open Disk Armband vanaf €49,95

Mannen Open Disk Armband

Creëer een uniek sieraad voor papa💕 De cirkel is rond met de Open Disk Armband. Laat de ronde bedel graveren met naam of initialen en creer een stoer sieraad dat hij nooit meer af zal doen. Ook verkrijgbaar voor jullie kindje!

De armband is verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

7. Mannen Coin Ketting vanaf €89,95

Mannen Coin Ketting

Ontwerp je eigen unieke Mannen Coin Ketting met een gravure van de namen van je kindje, een vingerafdruk of een lieve boodschap, de mogelijkheden zijn eindeloos! Een sieraad om nooit meer af te doen.

De armband is verkrijgbaar in Sterling Zilver 925.

8. Mannen Tin Tab Armband vanaf €44,95

Mannen Tin Tab Armband

De Tin Tab armband is geïnspireerd de opening van ouderwetse frisdrankblikjes. Personaliseer met initialen of een bijzondere datum. Een unieke armband voor de coolste, liefste papa.

MAMALOVES 0422 AE 66

TIP!

Nog geen keuze kunnen maken of wil je iemand liever zelf iets leuks laten uitkiezen? Geef dan een MAMALOVES Gift Voucher, verkrijgbaar vanaf €15. We verpakken de Gift Vouchers in mooie geschenkverpakking. Gift voucher zijn ook verkrijgbaar als digitale E-voucher.

MAMALOVES Gift Voucher
Chat