Header 1

9x de leukste kerstcadeaus voor papa

Het is bijna kerst. Wil je papa dit jaar verrassen met een gepersonaliseerd cadeau onder de kerstboom? Ga dan voor een tijdloos en stoer sieraad met betekenis. In dit blog delen we onze 9 kerstcadeau tips voor papa, voor een onvergetelijke kerst.

1. Leren heren armband met naam, initialen of vingerafdruk

Onze Leren Heren Armband is een tijdloos cadeau voor papa dat je kunt personaliseren met naam, initialen of vingerafdruk van jouw kindjes. Deze stoere armband is verkrijgbaar in zwart en bruin leer.

2. Mannen armband met naam of vingerafdruk

Een mannen armband met naam of vingerafdruk is een uniek en persoonlijk kerstcadeau. Laat de heren armband graveren met de initialen of namen van de kids, een lieve tekst of de coördinaten van een favoriete plek.

3. Letter Ketting

De subtiele Letter ketting is gemaakt om voor altijd bij je te dragen. Kies je eigen initiaal of dat van je geliefden en creëer een uniek cadeau voor papa.

4. Mannen Coin Ketting

De populaire Mannen Coin Ketting kun je personaliseren met illustraties, vingerafdrukken, namen of initialen. Dit maakt het mogelijk om een herinnering, een speciale boodschap, of zelfs een afbeelding die voor hem betekenisvol is, vast te leggen.

5. Mannen Bar Ketting

Met de Mannen Bar Ketting kun je de naam, initialen of een bijzondere datum voor papa laten graveren. Het is een subtiel maar krachtig kerstcadeau dat hij dagelijks kan dragen en koesteren.

6. Mannen Beaded Initial Armband

Onze Mannen Beaded Initial Armband is verkrijgbaar in Tijgeroog en Onyx en het perfecte kerstcadeau voor hem. Kies je eigen initiaal of van een geliefde en geef papa het mooiste kerstcadeau.

7. Mannen Leren Initial Armband Cognac

Deze leren armband is gemaakt van staal en echt leer en is niet alleen stoer en stijlvol, maar kan ook gepersonaliseerd worden met de initialen van zijn dierbaren. Het perfecte gepersonaliseerde kerstkado voor hem.


8. Mannen armband met koord

Draagt papa het liefste armbanden met koord? Ga dan voor de Tin Tab armband of de Open Disk armband. Beide zijn te graveren met de initialen van zijn geliefden. Kies uit 7 kleuren koord en creëer zo jouw gepersonaliseerde kerstcadeau.

9. Giftcard

Vind je het lastig om een keuze te maken of wil je papa zelf laten kiezen? Ga dan voor onze cadeaubonnen, verkrijgbaar in zowel een geprinte versie als digitaal. Ook handig als je nog last minute op zoek bent naar een kerstcadeau.