Header 2

9x de leukste kerstcadeaus voor mama

Het is nog maar een maandje tot Kerst. Om je te inspireren en te helpen dit jaar het perfecte kerstcadeau te geven, hebben wij de 9 leukste kerstcadeaus voor mama op een rijtje gezet.

1. 14k Eternal Diamond Ketting

De Eternal Diamond Ketting van MAMALOVES is een ode aan de liefde. De liefde voor je kindjes, jouw blended family of de personen die je mist: Geef een speciale plek aan iedereen die in je hart zit. Diamanten zijn het cadeau om te geven met Kerst.

14 K Eternal Diamond

2. Family Ring Ketting

Linked by Love. Deze elegante 14k solid gold ketting met ringen kun je helemaal afstemmen op de grootte van jouw gezin. Kies voor 2, 3, 4 of 5 ringetjes die staan voor jouw geliefde en kindjes. Ook verkrijgbaar als armband.

Family Ring Ketting

3. Tricolor Armband

Deze prachtige unisex armband, bestaande uit in elkaar gedraaide ringetjes van geel-, roze- en witgoud, symboliseert de liefde, verbondenheid en warmte die een moeder biedt. Een elegant en tijdloos cadeau voor de kerst.

Tri Colour Armband

4. Charm Bangle

Een tijdloze klassieker! Personaliseer de bangle met verschillende bedels met een gravure naar keuze en creëer zo een uniek sieraad dat jouw eigen verhaal vertelt.

Charm Bangle Bracelet

5. Initial Charm

Deze prachtige ketting straalt persoonlijkheid uit met zijn kleine initialen-charm, perfect om je geliefden altijd dicht bij je te dragen. Voeg een vleugje sprankeling toe aan elke outfit met dit tijdloze en betekenisvolle accessoire.

Initial Charm Ketting

6. Proud Mom Collectie

De populaire Proud Mom Collectie bestaat uit armbanden en kettingen die jouw moeder met trots zal dragen. Stel jouw eigen gezin samen en personaliseer het met gravures die voor mama dierbaar zijn.

Proud Mom Ketting

7. Birth Flower Bouquet Ketting

Creëer een boeket vol liefde voor mama met de geboortebloemen van haar dierbaren. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis. Stel een boeket vol liefde samen en geef mama een uniek kerstcadeau.

Birthflower Bouquet Necklace

8. Vingerafdruk Ketting

Met de vingerafdruk ketting draagt mama voor altijd haar dierbaren bij zich. Graveer een enkele vingerafdruk of ga voor twee vingerafdrukken gegraveerd in de vorm van een hartje. Ook is het mogelijk om aan de achterkant een persoonlijke gravure voor mama neer te zetten.

Vingerafdruk ketting

9. Gift Card

Voor de mensen die het lastig vinden om kerst cadeaus uit te kiezen, bieden we zowel gedrukte als digitale cadeaubonnen, zodat zij zelf het perfecte cadeau kan kiezen. Het is de ideale oplossing voor degenen die haar zelf willen laten beslissen of op zoek zijn naar een last minute kerstcadeau.

Cadeaubon

Kerstcadeau voor mama