Birth Flower Bouquet Beaded Coin Armband

€ 109,00

NEW DROP 😍 Personaliseer de ronde bedel van de Birth Flower Bouquet Beaded Coin Armband uit onze nieuwe Beaded Collectie met de geboortebloemen van jouw dierbaren en creëer een boeket vol liefde. De armband met beads is prachtig en sierlijk op zichzelf, maar kan ook perfect worden gecombineerd met andere gepersonaliseerde armbanden voor een unieke look.

Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis, lees hier meer. Welke bloem vertelt jouw persoonlijke verhaal?

Wij houden de volgorde van de bloemen aan zoals deze achtereenvolgens worden geselecteerd. Indien noodzakelijk kan het formaat van de bloemen enigszins worden aangepast om het boeket te schikken.

Create your piece
Materiaal
Extra bedel

Maak je sieraad nog persoonlijker met extra bedels.

Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
Verwijderen
(max. 5 bedels)
Ik heb een speciaal verzoek
€ 109,00
  • Gepersonaliseerde sieraden
  • Verpakt met liefde
  • Gratis verzending vanaf €99
  • Afmetingen bedels: Medium coin flat 1,5x1,5cm, Mini heart/star/coin 1x1cm, Birthstones 0,6x0,6cm
  • Afmeting beads: 4mm

Klik hier voor alle productie en verzend informatie per land.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om voor altijd dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Reviews

Sluiten