14k Birth Flower Bouquet Coin Armband

€ 349,00 € 279,20

Personaliseer je eigen sieraad met de 14 karaat gouden Birth Flower Bouquet Coin armband. Creëer een boeket vol liefde met de geboortebloemen van jouw dierbaren om voor altijd bij je te dragen. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis, lees hier meer. Welke bloem vertelt jouw persoonlijke verhaal?

Optioneel om de achterkant van de bedel te graveren met extra hand gravure, maximaal twee regels van elk zes tekens.

Wij houden de volgorde van de bloemen aan zoals deze achtereenvolgens worden geselecteerd. Indien noodzakelijk kan het formaat van de bloemen enigszins worden aangepast om het boeket te schikken.

Create your piece
Materiaal
Ik heb een speciaal verzoek
€ 349,00
  • Gepersonaliseerde sieraden
  • Verpakt met liefde
  • Gratis verzending vanaf €99
  • Afmetingen ronde plaatje: 12mm x 12mm
  • Armband in 2 lengtematen verstelbaar; 16cm, 18cm of 19cm
  • Let op hoofdlettergebruik, gravure tekst wordt zoals ingevuld.
  • Gewicht: 1,3gr

Klik hier voor alle productie en verzend informatie per land.

Klik hier voor veelgestelde vragen.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om voor altijd dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Sieraden van 14k goud

Ontdek de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van onze sieraden, vervaardigd uit 14-karaats goud. Met een gouden gehalte van 58,3% straalt elk stuk luxe en verfijning uit, terwijl het een leven lang mee zal gaan. Van kettingen en armbanden, tot losse bedels: onze collectie omvat diverse ontwerpen voor elke gelegenheid. Elk sieraad is met vakmanschap vervaardigd en is een blijvende investering in stijl. Kies voor tijdloze klasse en verwen jezelf of een geliefde met 14-karaats gouden sieraden die generaties lang zullen schitteren.

Sieraden met geboortebloem

Ontdek de betovering van onze sieraden met geboortebloemen. Elk stuk is een unieke viering van geboortemaanden, met prachtige bloemendetails die de persoonlijkheid en betekenis van elk individu weerspiegelen. Van kettingen en armbanden tot losse bedels, onze collectie biedt een subtiel en tijdloos eerbetoon aan degenen die je het meest dierbaar zijn. Deze sieraden zijn niet alleen een schitterende uiting van je stijl, maar ook een hartverwarmend cadeau voor geliefden. Vier het leven met sieraden die net zo uniek en bijzonder zijn als jijzelf.

Reviews

Sluiten