Mannen Vingerafdruk Bar Armband

€ 89,95

Het liefste cadeau voor papa, de Fingerprint Bar Armband van MAMALOVES. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

Let op: Bij twee of drie verschillende afdrukken komen er €20 extra kosten bij per afdruk. Een betaallink wordt gestuurd via e-mail na het plaatsen van de bestelling.

Hoe werkt het?

Maak een vingerafdruk en scan deze in. Stuur ons een scan of foto van de vingerafdruk per email naar klantenservice@mamaloves.com. Vind hier een duidelijk stappenplan.

Let op!

Wij graveren vingerafdrukken vanaf 12 maanden. Voor die tijd zijn de vingertoppen nog te klein, te zacht en zonder reliëf waardoor ze nog geen goede afdruk kunnen achterlaten.

Create your piece
Materiaal
Ik heb een speciaal verzoek
€ 89,95
  • Verkrijgbaar in Sterling Zilver 925
  • Afmeting bar: 0,8 x 4,2 cm
  • Kies uit 3 verschillende kleuren waxkoord
  • Er zijn maximaal drie vingerafdrukken mogelijk op de armband
  • Voor de kwaliteit van de gravure is het belangrijk dat de vingerafdruk zo duidelijk mogelijk is, dus met genoeg zwarte en witte lijnen
  • Mogelijkheid om achterkant van de bedel te graveren met handgravure. Let op hoofdlettergebruik, gravure tekst wordt zoals ingevuld
  • Twijfel je toch over de kwaliteit van de afdruk? Stuur een mailtje naar klantenservice@mamaloves.com
  • Verpakt met zorg in gratis kadoverpakking

Klik hier voor alle productie en verzend informatie per land.

BUCHSTEINERPHOTOGRAPHY57van66

Hand gegraveerd

Ieder sieraad wordt met de grootste zorg met de hand gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Persoonlijk en uniek, net zoals jouw eigen liefdesverhaal, en speciaal gemaakt voor jou, om dicht bij je te dragen.

Kartonnen doosjes nw 1

Wrapped with love

Iedere order wordt verpakt in ons luxueuze sieradendoosje met een schattig MAMALOVES poetsdoekje en verpakt als cadeau. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, het is een feestje om uit te pakken.

Chat

Reviews

Sluiten