Mama Also Loves

Mix 'n match met een sieraad uit deze mooie collectie en geef je armband of ketting van MAMALOVES hierdoor een extra touch. Verkrijgbaar in 18k verguld en Sterling zilver 925

“Het mooiste kadootje! Een armband speciaal voor mij en mijn bff”
Personaliseer nu je eigen unieke armband

Mix ’n Match

Personalized sieraden zijn helemaal van deze tijd. Het liefst dragen wij zoveel mogelijk verschillende armbanden bij elkaar. Verschillende vormen en soorten, maar liefst altijd met een bijzondere betekenis. De collectie van MAMA ALSO LOVES sluit naadloos aan bij onze armbanden met gravure. Mix ‘n match en geef net die extra touch waardoor de combinatie helemaal klopt.

Infinity en vrijheid

Ieder armbandje heeft een eigen betekenis. Ga voor de infinity armband of de cirkel armband om je eindeloze liefde of vriendschap te symboliseren. De wings-armband in ‘zadig et voltaire’ stijl en het butterfly armbandje staan voor vrijheid en liefde. Creëer je eigen combinatie en betekenis, en draag je sieraden vol trots.

Kwaliteit

De kwaliteit is zoals je van MAMALOVES mag verwachten: Alle armbanden zijn gemaakt van Sterling zilver 925 of 18k verguld. En doordat ze betaalbaar zijn echt een leuke toevoeging bij je kadootje. Alle armbandjes uit de MAMA ALSO LOVES collectie kosten €29,95 en worden verpakt in een mooie kadoverpakking.

  • WORLDWIDE SHIPPING
  • EXPECTED DELIVERY DELAYS DUE TO COVID-19
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.