Mandala Light Ketting Layered

7 betekenisvolle bedels

Symbool voor 7 elementen uit het leven

The Soul Collection
MAMALOVES x Nanne van der Leer

Vanuit de behoefte om nog meer betekenis te geven aan onze sieraden hebben wij, samen met Nanne van der Leer (ondernemer, schrijver en founder van Lief Leven) de Soul Collection ontworpen.
De collectie bestaat uit 7 bijzondere bedels, die staan voor 7 elementen uit het leven: licht, liefde, creativiteit, intuïtie, verbondenheid, biodiversiteit en je inner kompas, die ieder voor zich kracht geven aan degene die het draagt.

In het teken van deze nieuwste collectie brengen wij samen met Nanne van der Leer, ook een podcast uit, waarin we inspirerende vrouwen spreken over thema’s binnen de 7 elementen. Zoals het volgen van jouw innerlijk kompas, het begin van nieuw leven, het einde en hoe we daarmee omgaan.

Inner Compass

Er is een gevoel, ergens onderin je buik. Een gevoel dat richting geeft. Een waarheid die fluistert. Een wijsheid die woorden overstijgt. Vertrouw hierop. Volg dit kompas.

Shop de collectie

Light

Licht is de bron van ons leven. Zonder licht zou er geen leven zijn. Jij bént licht en daarmee geboren om te stralen. Laat niemand dit licht dimmen en deel het met anderen.

Shop de collectie

Beluister hier de Podcast met Maartje Derksen:


Love

Liefde is de staat waarin we zijn geboren. Liefde is wat we ten diepste zijn. Deze liefde zet de wereld in beweging en verbindt ons met elkaar. Deel en ontvang liefde in overvloed.

Shop de collectie

Beluister hier de Podcast met Nettie van Heemskerk:


Creativity

Zing het lied van je hart. Dans je mooiste dans. Teken je dromen. Door middel van creatie kunnen we de stem van onze ziel met de wereld delen.

Shop de collectie

Beluister hier de Podcast met Krystl:


Intuition

Verbind met je verbeelding. Weet dat vrijwel alles mogelijk is en dat we in een veld van oneindige potentie kunnen stappen als we onze beperkende gedachten laten gaan. Met je ogen dicht kun je het meeste zien.

Shop de collectie

Beluister hier de Podcast met Jip Isabel:

Seed of life

We zijn verbonden. Gemaakt uit hetzelfde en we gaan uiteindelijk weer terug naar hetzelfde. Ons leven is de weg van leegte naar vorm en weer terug. De cyclus van ons leven.

Shop de collectie


Every soul has a story to tell