Voor Girls

Leuk voor lieve prinsesjes of stoere meisjes: Een gepersonaliseerd sieraad met handgravure naar keuze. Bijvoorbeeld een datum, initialen of naam. Verkrijgbaar in 18k verguld, 18k rosé verguld en Sterling zilver 925.

Voor Girls
“Dit betekent zoveel voor mijn dochter. Zo blijft papa dichtbij”
Een warme herinnering, vastgelegd in een persoonlijk sieraad

Gepersonaliseerde kindersieraden

De kinderarmbanden van MAMALOVES zijn speciaal ontworpen voor kleine prinsessen en grote stoere meiden. Kies voor een bedelarmbandje of een lief plaatje, en creëer een armbandje dat speciaal voor haar is gemaakt. Alle kindersieraden zijn gemaakt van sterling silver 925, 18k rosé verguld of 18k verguld en blijven daardoor heel lang mooi. Daarnaast zijn alle armbandjes verstelbaar, zodat ze nog lang kan genieten van haar eigen juweeltje.

Kadoverpakking

De luxe kinderarmbandjes kun je stuk voor stuk personaliseren met een hand-gegraveerde, door jou uitgekozen naam, woord of tekst. Als extra kun je bijvoorbeeld haar geboortedatum laten graveren op de achterkant. Niets leuker voor een meisje om haar eigen sieraad te bezitten. Alle sieraden worden geleverd in een mooie kadoverpakking, met een fluwelen zakje. Niet alleen mooi om cadeau te geven maar ook iets moois waarin ze haar armbandje kan bewaren.

Tastbare herinnering

Een gepersonaliseerde armband is het liefste en meest persoonlijke cadeau voor de verjaardag van je dochter, of de verjaardag van haar BFF. Maar ook een heel speciaal aandenken voor bijzondere momenten zoals de doop, Eerste Heilige Communie, voor je liefste bruidsmeisje, afzwemmen voor haar zwemdiploma, de eerste dag naar de middelbare school of het eindexamen. Een kinderarmband met je naam, en een speciaal voor haar gekozen woord of tekst is iets wat ze voor altijd met zich meedraagt. Bestel je communiecadeau, bruidsmeisjescadeau of doopcadeau hier.

De band tussen moeder en dochter

Wat is leuker dan samen met mama dezelfde armband te dragen? Om een speciaal moment te vieren, zoals bijvoorbeeld haar verjaardag, de eerste schooldag of als ze geslaagd is voor haar eindexamen. Bij ieder kindersieraad heeft mamaloves een bijpassende gegraveerde armband als mamasieraad. Gegraveerde moeder en dochter sieraden in dezelfde vorm en stijl symboliseren de bijzondere band die jullie hebben.

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. OK