Privacy & Cookies

MAMALOVES hecht grote waarde aan de privacy van haar klanten en alle gebruikers van haar website. De verwerking van persoonlijke gegevens gebeurt volgens de richtlijnen van de Wet tot het beschermen van de privacy; de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Persoonsgegevens

Voor het plaatsen van een bestelling vragen wij de klant het volgende:

NAW-gegevens, E-mailadres en Betaalgegevens

IP adressen worden automatisch opgeslagen.

Doel

De persoonsgegevens worden gebruikt voor de betaling en verzending van de bestelling. Daarnaast wordt de klant op de hoogte gehouden van het traject van de bestelling.

Inzage, correctie of verwijdering van gegevens

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mamaloves.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen drie weken, op uw verzoek. MAMALOVES wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Nieuwsbrief

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over onze producten, speciale aanbiedingen en acties in onze nieuwsbrief. Op het moment dat u zich wilt uitschrijven, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@mamaloves.com.

Bewaartermijn

Als u bij MAMALOVES een account aanmaakt , worden uw gegevens bewaard in een beveiligde omgeving. In uw account bewaren we informatie, zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. De bewaartermijn van uw gegevens is 12 maanden na de laatste bestelling.

De website van MAMALOVES gebruikt cookies, dit zijn kleine bestandjes die op je computer worden opgeslagen. Deze cookies zijn in ons geval bedoeld om je via deze site zo goed mogelijk te bedienen.

Via de MAMALOVES website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. MAMALOVES gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. MAMALOVES heeft hier geen invloed op. MAMALOVES heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

U kunt de cookies uitzetten via de browser. De Consumentenbond heeft een stap voor stap uitleg online beschikbaar gemaakt. Let op: wanneer uw cookies weigert en/of verwijdert, kunt uw niet altijd van alle mogelijkheden van een website gebruik maken.

Daarnaast heeft het weigeren c.q. verwijderen van cookies alleen gevolgen voor de computer én browser waarop uw deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers, openbare pc’s en/of browsers dient u de bovengenoemde handeling(en) zo vaak als nodig te herhalen. Cookies worden standaard na 1 jaar verwijderd.

Derde partijen

Dit zijn partijen waarmee MAMALOVES samenwerkt en die nodig zijn om de bestellingen correct af te werken:

Mollie, My Parcel en MediaXplain*

Contactgegevens

www.mamaloves.com, info@mamaloves.com

De informatie op deze website van MAMALOVES wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten. Indien dit het geval zou zijn, stellen wij het erg op prijs hierop geattendeerd te worden via info@mamaloves.com.

Volg ons @ Instagram
  • Verzending met Track & Trace binnen Nederland
  • Verzending binnen 3-5 werkdagen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.