Ruil & Retourvoorwaarden

Al onze sieraden worden met zorg gemaakt en/of geselecteerd. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent.

Gegraveerde sieraden kunnen helaas niet worden geretourneerd of geruild.

Het gaat hier om op maat gemaakte producten, die volgens verzoek van de koper, na de geplaatste bestelling, worden vervaardigd. Deze producten kunnen na retour niet meer verkocht worden. Dit betreft MAMALOVES sieraden met een gegraveerde, persoonlijke gravure of geknoopt in een gewenste kleur koord. In dit laatste geval retourneren we het aankoopbedrag min de kosten gemaakt voor het knopen à €5,95. Gepersonaliseerde producten vallen buiten het ontbindingsrecht.

Retourneren of ruilen van overige sieraden

De niet-gepersonaliseerde sieraden kunnen wel geretourneerd of geruild worden, mits aangemeld binnen 14 dagen, daarna is de verkoop definitief:

1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je sieraad contact op via dit contactformulier of via klantenservice@mamaloves.com. Vermeld hierbij het ordernummer, je adresgegevens en eventueel het artikel waarvoor je wenst te ruilen.

2. MAMALOVES stuurt een bevestigingsmail met het verzoek het sieraad binnen 14 dagen na ontvangst van onze e-mail in de originele staat en verpakking terug te sturen naar:

MAMALOVES
Jan van Krimpenweg 7k
2031 CE Haarlem
Nederland

3. Na ontvangst van het sieraad storten wij het aankoopbedrag en evt. verzendkosten terug. Retourkosten komen voor rekening van de klant