Algemene voorwaarden

Gelieve de algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat je een product bestelt op de website van MAMALOVES. Op het moment dat je een bestelling plaatst op de website van MAMALOVES ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten tussen de klant en MAMALOVES en op alle handelingen ter uitvoering daarvan. Iedereen kan kennis nemen van deze voorwaarden op de website www.mamaloves.com. MAMALOVES heeft ten alle tijde het recht de voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen. MAMALOVES staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63498995. Het BTW nummer is NL8552.62.102.B01.

Overeenkomst tussen klant en MAMALOVES

De overeenkomst komt slechts tot stand na aanvaarding van de bestelling door MAMALOVES en bevestiging van deze aanvaarding via e-mail. De bestelling wordt pas uitgevoerd wanneer de betaling van de bestelling is geregistreerd op onze rekening met IBAN nummer NL20 INGB 0006 7968 38 t.n.v. MAMALOVES. Indien MAMALOVES de bestelling niet kan uitvoeren, wordt de klant hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd zonder dat deze laatste aanspraak kan maken op enige vorm van schadevergoeding.

Producten en prijzen

Het aanbod op de website bevat een volledige en nauwkeurige beschrijving van de aangeboden producten van MAMALOVES. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling door de klant mogelijk te maken. Voor publicatiefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. De aanbiedingen en de prijzen zijn geldig op de dag zelf en voor de vermelde periode voor wanneer ze op onze website staan. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. Wij bieden onze producten aan op onze website voor zover onze voorraad reikt. Het kan echter gebeuren dat een artikel uit voorraad is bij de groothandel of fabrikant. In dat geval informeren wij de klant zo spoedig mogelijk en mag deze de bestelling kosteloos annuleren. MAMALOVES kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die zou voortkomen uit het niet voorradig zijn van een product. Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Aan afwijkingen in kleur, afmeting en kwaliteit kunnen geen rechten worden ontleend.

Betaling en betaalwijze

De koper is ertoe gehouden het nettobedrag te betalen zoals vermeld op de orderbevestiging en de factuur. Dit bedrag omvat de verkoopprijs van de geleverde goederen en verzendkosten, en is inclusief 21% BTW. Bestellingen worden pas verwerkt na volledige betaling van de factuur. Betaling kan geschieden in euro’s via iDEAL, Paypal, Mister Cash of creditcard. In het uitzonderlijke geval per overboeking op IBAN nummer NL20 INGB 0006 7968 38 t.n.v. MAMALOVES.

Levering en leveringstermijnen

In geen enkel geval heeft de klant recht op schadevergoeding voor het overschrijden van de leveringstermijn. Spoedbestellingen zijn ook mogelijk. Dit kan de klant aangeven tijdens het betaalproces. MAMALOVES brengt hiervoor een toeslag van €7,95 in rekening. De bestelling wordt dan uiterlijk de derde werkdag na ontvangst van deze bestelling verzonden. Uiteraard geldt hiervoor ook dat eerst de volledige factuur betaald moet zijn. Voor speciale verzoeken is het mogelijk contact op te nemen met MAMALOVES via info@mamaloves.com. Alle MAMALOVES producten worden geleverd via PostNL met track & trace. Voor bestellingen buiten Nederland gelden de op dat moment geldende tarieven van PostNL voor track & trace zendingen. Deze verzendkosten worden vermeld op de orderbevestiging. MAMALOVES kan niet aansprakelijk worden gehouden voor zoekgeraakte zendingen en voor enige schade direct of indirect ontstaan bij de koper of ontvanger. Ieder product van MAMALOVES is uniek en met de hand gemaakt. We streven naar een leveringstermijn van 5 tot 7 werkdagen, tenzij anders is overeengekomen. Indien de leveringstermijn uitloopt, wordt dit zo spoedig mogelijk aan de klant meegedeeld.

Retourneren en klachten

Gepersonaliseerde producten vallen niet onder de wettelijke regeling van recht van retour, en kunnen niet teruggestuurd worden. Indien de bestelde producten niet aan de verwachtingen van de klant voldoen wegens breuk, beschadiging, of verkeerd geleverde/gespelde producten, neem dan contact op met MAMALOVES via info@mamaloves.com. Je kunt het sieraad in dat geval in de originele verpakking terugsturen. Indien nodig zal MAMALOVES zorgen voor vervanging van het bestelde artikel of het aankoopbedrag terugbetalen, uitgezonderd de verzendkosten.

Garantie

MAMALOVES garandeert dat alle producten voldoen aan normale eisen van deugdelijkheid, gedurende een logische en te verwachten termijn. Zie voor meer informatie ook de pagina materialen & onderhoudsadvies. Er gelden een paar uitzonderingen; dit zijn gevallen waarin je niet zomaar een beroep op kosteloze reparatie of vervanging kunt doen. Dit zijn slijtage vergulde onderdelen (4 maanden garantie), krasjes of dof worden van gladde oppervlakken, slijtage/losraken van koord (2 maanden garantie), breuk van een ketting, schade door foutief schoonmaken.

Klantgegevens

Door gebruik te maken van de webshop van MAMALOVES stem je in met het gebruik door MAMALOVES van bepaalde persoonlijke gegevens.Deze gegevens worden opgenomen in de bestanden van MAMALOVES en worden niet aan derden verstrekt. Je hebt te allen tijde het recht om gegevens in te kijken, fouten te verbeteren of gegevens te verwijderen uit ons bestand. Je kunt daarvoor terecht via het contactformulier.

Indien je verdere vragen en/of opmerkingen hebt in verband met deze algemene voorwaarden, kun je contact opnemen via info@mamaloves.com.

Chat