Gifts

Gifts
“Een blik op mijn pols geeft me kracht, en herinnert me aan wie er naast me staan in deze spannende nieuwe fase”
Hechte vriendschappen verdienen een persoonlijke boodschap

Een personalized sieraad met gravure is het meest bijzondere cadeau dat je kunt geven. Wil je iemand echt verrassen met zo’n persoonlijk cadeau, maar ben je nog niet uit over de gewenste gravure of vorm? Verras iemand dan met een kadobon van MAMALOVES. Op deze manier kan iemand zelf gaan browsen op de website en zo haar eigen persoonlijke sieraad samenstellen. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.

Kraamcadeau

Gaat je vriendin binnenkort bevallen van haar kindje? Niets is leuker dan na de geboorte een sieraad met naam uit te mogen zoeken. Een gepersonaliseerde armband of mamaketting is de mooiste manier om je kinderen altijd dichtbij je te dragen. De kadobon van MAMALOVES biedt iemand de mogelijkheid om dat bijzondere moment vast te leggen in een sieraad met betekenis, een sieraad dat je raakt.

Herinneringssieraad met een boodschap

Of je nou een doopcadeau, communiekado of eindexamenkado zoekt, een sieraad dat speciaal voor jou is gemaakt is een gegarandeerd een groot succes. Verras de juf op juffendag, laat mama stralen op Moederdag, of je bruidsmeisje schitteren op jouw huwelijksdag. Want ook voor meisjes heeft MAMALOVES hele mooie kindersieraden. Een persoonlijk sieraad is een blijvende herinnering aan mooie momenten. Alle gepersonaliseerde sieraden van MAMALOVES zijn gemaakt van massief Sterling zilver of hoge kwaliteit 18k verguld, en blijven daardoor heel lang mooi. Ze worden met de hand voorzien van een gegraveerde tekst in een sierlijk handschrift. Handgeschreven, en dus uniek. Geen enkel sieraad is hetzelfde. Een tijdloos en attent cadeau .

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. OK