Doosje L goud hart 2

De MAMALOVES Kerst Gift Guide 2022

De allermooiste Kerstcadeaus voor mama op een rij

Met de Kerstdagen in aantocht, heeft MAMALOVES de ultieme Kerst Cadeau gids 2022 samengesteld om je te helpen het perfecte gepersonaliseerde Kerstcadeau te vinden om je moeder te verrassen.

Bij MAMALOVES vieren we de speciale band tussen mama en kind en de liefde voor de personen die het dichtst bij ons staan. Onze unieke gepersonaliseerde sieraden worden gepersonaliseerd met namen, geboortebloem, vingerafdruk of datum om zo de band vast te leggen met de belangrijkste mensen om ons heen. Leg jouw verhaal vast in een persoonlijk sieraad om te laten zien hoeveel ze voor jou betekenen. Met liefde gegraveerd en verpakt in feestelijke cadeauverpakking; het meest liefdevolle en persoonlijke Kerstcadeau.

Gepersonaliseerde Kerstcadeaus - Onze Top 10

1. Initial Coin Ketting

Initial Coin Necklace

Voeg een extra persoonlijke touch toe aan de populaire Coin ketting met de prachtige letter-bedel. Creëer jouw eigen uniek set door de gepersonaliseerde ketting te graveren met de namen van dierbaren, een speciale datum, een quote of initialen.

Verkrijgbaar in 18k Verguld of Sterling Zilver.

2. MAMALOVES Signature Heart Armband, €34,95

MAMALOVES Signature Heart Bracelet

Onze nieuwste baby! Het MAMALOVES signature armbandje met ons eigen lieve hartje in de hoofdrol. Met liefde speciaal voor jou ontworpen. Verfijnd in zijn eentje maar ook perfect om mee te layeren voor jouw eigen unieke armparty.

Kies uit 22 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad. Verkrijgbaar in 18k Verguld, Rosé Verguld of Sterling Zilver.

3. Proud Mom Armband

Proud Mom Bracelet

De Proud Mom bracelet is een super lieve en unieke manier om te laten zien hoe trots jij bent op jouw kindje(s)! Stel jouw eigen gezin samen en draag jouw kleintje(s) dicht bij je. MAMALOVES maakt sieraden die raken, om vast te leggen waar je van houdt en je dierbaren dichtbij je te dragen. Ook bij verdrietige momenten. Voor iedereen die iemand moet missen is de Proud Mom Collectie uitgebreid met sterretjes en hartjes.

Kies uit 30 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad. Verkrijgbaar in 18k Verguld, Rosé Verguld of Sterling Zilver.

4. Initialen Armband

Initials Bracelet

Onze letterarmbanden zijn prachtig te combineren met andere MAMALOVES armbanden. Naam, initialen of liever een mooi woord; alles is mogelijk. Daarnaast kun je ook kiezen voor het toevoegen van een of meerdere hartjes.

Kies uit 22 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad. De armband is verkrijgbaar in 18k Verguld en Sterling Zilver 925.

5. Birth Flower Bouquet Coin Ketting

Birth Flower Bouquet Coin Necklace

Personaliseer je eigen sieraad met de Birth Flower Bouquet ketting. Creëer een boeket vol liefde met de geboortebloemen van jouw dierbaren. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis.

Kies uit 3 verschillende coin bedels voor jouw unieke sieraad. Verkrijgbaar in 18k Verguld, Rosé Verguld of Sterling Zilver.

6. Beaded Coin Ketting

Beaded Coin Necklace

De Beaded Coin met bewerkte parelrand is de sierlijke aanvulling op de Coin Collection. Prachtig als enkele bedel aan een fijne ketting met naam maar ook heel mooi te combineren met verschillende lengtes kettingen en bedels. Leg dierbare momenten vast in een bijzonder en uniek sieraad, met een gravure naar keuze. Vertel je eigen liefdesverhaal met namen, bijzondere data of een quote en/of initialen van je dierbaren.

Verkrijgbaar in 18k Verguld of Rosé Verguld.

7. Mon Chéri Charm Armband, vanaf €57,95

Mon Cheri Charm Bracelet


Geef je leven Franse allure met de Mon Chéri armband! Draag een speciaal persoon of bijzondere gebeurtenis voor altijd bij je met dit elegante armbandje met een heel hoog oeh-lala gehalte. Personaliseer met een of meer bedeltjes met een handgravure naar keuze, om zo jouw eigen unieke stuk te creëren. Draag hem enkel of combineer met meerdere armbanden in verschillende kleuren satijnkoord voor een kleurrijk geheel.

Kies uit 22 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad. Verkrijgbaar in 18k Verguld of Rosé Verguld.

8. Tiny Sparkle Vertical Bar Ketting, €114,95

Tiny Sparkle Necklace

Dit elegante ontwerp heeft eindeloze mogelijkheden om je eigen unieke sieraad met een speciale betekenis te creëren. Shop nu de set: De Vertical Bar Ketting met de nieuwe Tiny sparkle bedel aan één ketting. Personaliseer jouw naamketting met initialen, namen van geliefde of de coördinaten van een speciale plek.

Verkrijgbaar in 18k Verguld of Sterling Zilver.

Wil je deze Kerst echt bijzonder maken? Kies dan voor een sieraad van massief goud uit onze Forever Collectie. Personaliseer en creëer je eigen unieke stuk dat een leven lang mee gaat. Een Kerstcadeau om nooit meer af te doen!

9. 14k Solid Gold Birth Flower Bouquet Ketting, vanaf €299,-

14k Oval Birth Flower

De subtiele Oval Birth Flower Bouquet ketting uit de nieuwe Forever Collectie is gemaakt van 14k goud om voor altijd bij je te dragen. Creëer een boeket vol liefde met de geboortebloemen van bijvoorbeeld je kindje(s) of de mensen van wie je het meest houdt. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis.

10. 14k Solid Gold Armbanden, vanaf €109,-

14k Mini Coin & Mini Heart Bracelets

De Mini Heart en Coin bedel uit de nieuwe Forever Collectie is gemaakt van 14k goud om voor altijd bij je te dragen. Laat het sierlijke bedeltje graveren met de initialen of naam van iemand van wie je houdt.

Kies uit 22 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad.

Gift voucher vierkant

TIP!

Nog geen keuze kunnen maken of wil je iemand liever zelf iets leuks laten uitkiezen? Geef dan een MAMALOVES Gift Voucher, verkrijgbaar vanaf €15. We verpakken de Gift Vouchers in mooie geschenkverpakking. Gift voucher zijn ook verkrijgbaar als digitale E-voucher.

MAMALOVES Gift Voucher
Chat