Kerstcadeau hartvormige ketting in doosje.

Top 10 Kerstcadeaus voor mama 2022

De allermooiste Kerstcadeaus voor mama op een rij

Met de Kerstdagen in aantocht, heeft MAMALOVES de perfecte gepersonaliseerde Kerstcadeau voor je samengesteld om je moeder te verrassen met een bijzonder cadeau.

Bij MAMALOVES vieren we de speciale band tussen mama en kind en de liefde voor de personen die het dichtst bij ons staan. Onze unieke gepersonaliseerde sieraden worden gepersonaliseerd met namen, geboortebloem, vingerafdruk of datum om zo de band vast te leggen met de belangrijkste mensen om ons heen. Leg jouw verhaal vast in een persoonlijk sieraad om te laten zien hoeveel ze voor jou betekenen. Met liefde gegraveerd en verpakt in feestelijke cadeauverpakking; het meest liefdevolle en persoonlijke Kerstcadeau. Wil je nog meer cadeau inspiratie? Bekijk dan onze Kerst Gift Guide 2022.

Gepersonaliseerde Kerstcadeaus - Onze Top 10

Personaliseer je eigen sieraad met de Birth Flower Bouquet ketting. Creëer een boeket vol liefde met de geboortebloemen van jouw dierbaren. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis. Welke bloem vertelt jouw persoonlijke verhaal? Kies uit 3 verschillende coin bedels voor jouw unieke sieraad. Ook verkrijgbaar als armband.

De Fingerprint Coin Ketting uit de Forever Collectie is gemaakt van 14 karaat goud om voor altijd bij je te dragen. Graveer een enkele vingerafdruk in ovaal of hartvorm of ga voor twee vingerafdrukken gegraveerd in de vorm van een hartje. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

De Proud Mom bracelet is een super lieve en unieke manier om te laten zien hoe trots jij bent op jouw kindje(s)! Stel jouw eigen gezin samen en draag jouw kleintje(s) dicht bij je, aan een van de 25 prachtige warme kleuren satijnkoord.

MAMALOVES maakt sieraden die raken, om vast te leggen waar je van houdt en je dierbaren dichtbij je te dragen. Ook bij verdrietige momenten. Voor iedereen die iemand moet missen is de Proud Mom Collectie uitgebreid met sterretjes en hartjes.

Nu ook verkrijgbaar in 14 karaat goud!

De initial bedel uit de nieuwe Forever Collectie is gemaakt van 14k goud om voor altijd bij je te dragen. Draag jouw eigen initiaal of die van je dierbare dicht bij je. Kies uit 25 verschillende kleuren satijnkoord en creëer zo jouw unieke tijdloze sieraad ✨

Voeg een extra persoonlijke touch toe aan de populaire Coin ketting met de prachtige Tiny Sparkle bedel. Creëer jouw eigen uniek set door de gepersonaliseerde ketting te graveren met de namen van dierbaren, een speciale datum, een quote of initialen✨

Draag je dierbaren voor altijd dichtbij je met de Fingerprint Beaded Coin Ketting van MAMALOVES. Graveer een enkele vingerafdruk in ovaal of hartvorm of ga voor twee vingerafdrukken gegraveerd in de vorm van een hartje. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

De subtiele Coin Birth Flower Bouquet ketting uit de Forever Collectie is gemaakt van 14 karaat goud om voor altijd bij je te dragen.✨ Creëer een boeket vol liefde met de geboortebloemen van jouw dierbaren. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis. Welke bloem vertelt jouw persoonlijke verhaal?

De Vintage Ketting heeft een nostalgisch tintje en is geïnspireerd op mooie antieke bedelkettingen van vroeger. Vertel je eigen liefdesverhaal en laat de verfijnde bedel met mooi bewerkte rand graveren met een of meerdere initialen, de namen van je kids of een lieve quote. Superleuk om te layeren met andere gepersonaliseerde bedelkettingen.

Maak jouw sieraden-look compleet met de prachtige Alphabet Birthstone ketting! Draag jouw initiaal of de initialen van een dierbare samen met een schitterende Birthstone aan je favoriete ketting. Mix en match de letter bedel met onze gepersonaliseerde kettingen om je eigen neckparty te creëren✨

Personaliseer je eigen sieraad met de Birth Flower Bouquet Coin armband. Creëer een boeket vol liefde met de geboortebloemen van jouw dierbaren. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis. Welke bloem vertelt jouw persoonlijke verhaal? Maak de armband nog persoonlijker door de achterkant te laten graveren met naam of initialen.

MAMALOVES Gift Card in cadeaudoosje

TIP!

Nog geen keuze kunnen maken of wil je iemand liever zelf iets leuks laten uitkiezen? Geef dan een MAMALOVES Gift Card, verkrijgbaar vanaf €15. We verpakken de Gift Card in mooie geschenkverpakking. Gift Cards zijn ook verkrijgbaar als digitale E-voucher.

MAMALOVES Gift Card