14 K coin ketting met naam gravure 1

Onze Top 10 meest persoonlijke cadeaus voor oma!

International Grandparent Day!

4 juni is het zover, international Grandparent Day! Verras je oma met een van onze meest persoonlijke cadeaus. Handgegraveerde sieraden met naam, een mooie quote, vingerafdrukken, geboorte bloemen, of de initialen van jouw kleinkindje(s). Laat jouw favoriete ontwerp personaliseren met een handgravure naar keuze en verras jouw oma met een betekenisvol cadeau. Met liefde gegraveerd en verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rosé Verguld, Sterling Zilver & 14k massief Goud

De mooiste cadeaus voor oma op een rij

1. PROUD MOM Heart Armband €64,95

De Proud Mom Heart Armband is het perfecte cadeau om oma's hart mee te smelten. Stel een unieke armband samen met een hartje dat staat voor elk kleinkind en draag ze voor altijd dicht bij je, aan een van de 22 prachtige kleuren satijnkoord. Voor een extra persoonlijke touch is het ook mogelijk om elke bedel te personaliseren met een initiaal gravure💕

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18K Rosé Verguld, Sterling Zilver 925 & 14k massief Goud

2. Vingerafdruk Coin Ketting €119,95

Vingerafdruk Coin Ketting

Speciaal voor oma😍 Draag je dierbaren voor altijd dichtbij je met de Fingerprint Coin Ketting van MAMALOVES. Graveer een enkele vingerafdruk in ovaal of hartvorm of ga voor twee vingerafdrukken gegraveerd in de vorm van een hartje. Voeg desgewenst een achterkant gravure toe om zo jouw eigen unieke sieraad te creëren.

Verkrijgbaar in 14k Goud, 18k Verguld, 18K Rosé Verguld en Sterling Zilver 925.

3. Birth Flower Bouquet Coin Armband €89,95

Personaliseer je eigen sieraad voor oma met de Birth Flower Bouquet Coin armband. Creëer een boeket vol liefde met de geboortebloemen van haar kleinkindje(s)😍💐Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis.

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18K Rosé Verguld en Sterling Zilver 925.

4. Initial Beads Ketting €79,95

Initialen Ketting

Onze populaire initialen armband is nu ook verkrijgbaar als ketting😍 Een tijdloos en minimalistisch sieraad voor oma, met de namen of initialen van haar kleinkinderen. Daarnaast kun je ook kiezen voor het toevoegen van een of meerdere hartjes en sterretjes.

Verkrijgbaar in 18k Verguld en Sterling Zilver 925.

5. 14k Coin Birth Flower Bouquet Ketting €369,00

14k Coin Birth Flower Bouquet Ketting

Verras oma met een liefdesboeket van de geboorte bloemen van haar kleinkindje(s) 😍💐 Met de Birth flower Bouquet Coin ketting uit de nieuwe Forever Collectie is gemaakt van 14k goud om voor altijd bij je te dragen. Iedere bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis.

6. Mini Charm Armband Satin Stretch €45,00

Mini Charm Armband Satin Stretch

Verras je favoriete oma en leg dierbare momenten vast in een bijzonder en uniek sieraad💕 Personaliseer de Mini Charm Armband Satin Stretch met een gravure naar keuze. Kies uit de Mini Heart, Mini Star of Mini Coin bedel, apart of in samenstelling.

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18K Rosé Verguld en Sterling Zilver 925.

7. Vintage Ketting €109,95

Vintage Coin Ketting

Het liefste cadeau voor oma😍 De Vintage Coin Ketting heeft een nostalgisch tintje en is geïnspireerd op mooie antieke bedelkettingen van vroeger. Vertel je eigen verhaal en laat de verfijnde bedel met mooi bewerkte rand graveren met een vingerafdruk, birth flower, initialen of de namen van je klein kinderen.

Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18K Rosé Verguld en Sterling Zilver 925.

8. Bar Chain Armband €89,95

Bar Chain Armband

The Bar Chain Armband is een tijdloze en elegante schakelarmband die past bij elke look. Personaliseer deze armband met de namen, een speciale datum, vingerafdruk, of de initialen van je kleinkinderen💕

Verkrijgbaar in 18k Verguld en Sterling Zilver 925.

9. Tiny Sparkle Ketting €74,95

Tiny Sparkle Ketting

Perfect voor oma😍 De Tiny Sparkle Ketting geeft elke look een extra feestelijke touch. Combineer deze ketting met een gepersonaliseerde ketting om zo jouw unieke layered look te creëren.

Verkrijgbaar in 18k Verguld en Sterling Zilver 925.

10. 14k PROUD MOM Armband €149,00

14k Proud Mom Armband

De 14k Proud Mom armband is een super lieve en unieke manier om te laten zien hoe trots jij bent op jouw kleinkindje(s)! Stel jouw eigen familie samen met de 14 karaat gouden bedels en draag jouw kleintje(s) voor altijd dicht bij je, aan een van de 22 prachtige warme kleuren satijnkoord.

MAMALOVES 0422 AE 66

TIP!

Nog geen keuze kunnen maken of wil je iemand liever zelf iets leuks laten uitkiezen? Geef dan een MAMALOVES Gift Voucher, verkrijgbaar vanaf €15. We verpakken de Gift Vouchers in mooie geschenkverpakking. Gift voucher zijn ook verkrijgbaar als digitale E-voucher.

MAMALOVES Gift Voucher