Constillation Bracelets

De 10 eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft

Ontdek de eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft!

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Kreeften staan vooral bekend als emotioneel, koesterend en zeer intuïtief, maar ook als gevoelig en soms onzeker. Hun elementaire teken is water, wat logisch is als je kijkt naar de emotionele dieptes die bij dit teken horen.

Een paar feitjes op een rij: De geluksdagen van de Kreeft is maandag & donderdag, de lievelingskleur is wit en geluksgetallen zijn 2, 3, 15, 20! Daarnaast is MAMALOVES oprichtster Katrien ook een Kreeft. Zij draagt de Zodiac Ketting met op de achterkant de koosnamen van haar drie dochters gegraveerd💕

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Kreeft?

Mensen met het sterrenbeeld Kreeft gaan het beste samen met: Steenbok en Stier

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Kreeft?

1. De Kreeft heeft een sterke intuïtie

De Kreeft kan zich goed inleven in anderen en ze pikken vaak dingen op die aan anderen voorbijgaan. Ze voelen vaak aan als er iets met iemand aan de hand is.

2. Kreeften houden van ‘thuis’

Kreeften zijn huiselijke types die zich het prettigst voelen als ze thuis zijn. Ze doen daarom vaak hun best om hun huis extra comfortabel en gezellig te maken.

3. Kreeften beschermen hun gezin

Het gezin en de familie van de Kreeft komen op de eerste plaats. Ze doen alles om ze te beschermen en het ze naar de zin te maken.

4. De Kreeft vergeet niks

Kreeften zijn niet snel boos, maar als je te ver gaat of je trapt de Kreeft op zijn ziel, dan zal de Kreeft dat niet snel vergeten.

5. Kreeften zijn creatieve dromers

Ze hebben een grenzeloze fantasie. Ze staan ook altijd open voor nieuwe ideeën en laten zich daardoor graag meeslepen.

6. Kreeften zijn mysterieus

Kreeften zijn vrij gesloten en laten niet het achterste van hun tong zien. Ze houden hun emoties en gedachten graag voor zichzelf.

7. Kreeften zijn gulle gevers

Kreeften zijn gul met hun aandacht en attenties. Ze doen het niet omdat het moet, maar omdat ze anderen graag blij maken.

8. De Kreeft heeft behoefte aan affectie

Ze hebben er veel behoefte aan om zich gewenst, geliefd en nodig te voelen. Ze zijn heel teder en sensueel en hebben daarom de affectie van anderen nodig.

9. Kreeften staan altijd klaar voor hun vrienden

Er zijn maar weinig dingen waar Kreeften meer waarde aan hechten dan aan vriendschappen. Ze kunnen goed luisteren en staan altijd klaar als vrienden een moeilijke tijd doormaken.

10. Ongelukkige Kreeften trekken zich terug

Als een Kreeft zich ergens druk over maakt trekken ze zich terug in hun 'schelp'. Ze hebben dan eerst tijd nodig om iets voor zichzelf te verwerken voor ze er met anderen over kunnen praten.

Chat