Kreeft vierkant4

De 10 eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft

Ontdek de 10 eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft!

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Kreeften staan vooral bekend als emotioneel, koesterend en zeer intuïtief, maar ook als gevoelig en soms onzeker. Hun elementaire teken is water, wat logisch is als je kijkt naar de emotionele dieptes die bij dit teken horen.

Welke maand is sterrenbeeld Kreeft?

Mensen die geboren zijn tussen 22 juni en 23 juli vallen onder het sterrenbeeld Kreeft. Een paar feitjes op een rij: De geluksdagen van de Kreeft is maandag & donderdag, de lievelingskleur is wit en geluksgetallen zijn 2, 3, 15, 20! Daarnaast is MAMALOVES oprichtster Katrien ook een Kreeft. Zij draagt de Zodiac Ketting met op de achterkant de koosnamen van haar drie dochters gegraveerd💕

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Kreeft?

1. De Kreeft heeft een sterke intuïtie

De Kreeft kan zich goed inleven in anderen en ze pikken vaak dingen op die aan anderen voorbijgaan. Ze voelen vaak aan als er iets met iemand aan de hand is.

2. Kreeften houden van ‘thuis’

Kreeften zijn huiselijke types die zich het prettigst voelen als ze thuis zijn. Ze doen daarom vaak hun best om hun huis extra comfortabel en gezellig te maken.

3. Kreeften beschermen hun gezin

Het gezin en de familie van de Kreeft komen op de eerste plaats. Ze doen alles om ze te beschermen en het ze naar de zin te maken.

4. De Kreeft vergeet niks

Kreeften zijn niet snel boos, maar als je te ver gaat of je trapt de Kreeft op zijn ziel, dan zal de Kreeft dat niet snel vergeten.

5. Kreeften zijn creatieve dromers

Ze hebben een grenzeloze fantasie. Ze staan ook altijd open voor nieuwe ideeën en laten zich daardoor graag meeslepen.

6. Kreeften zijn mysterieus

Kreeften zijn vrij gesloten en laten niet het achterste van hun tong zien. Ze houden hun emoties en gedachten graag voor zichzelf.

7. Kreeften zijn gulle gevers

Kreeften zijn gul met hun aandacht en attenties. Ze doen het niet omdat het moet, maar omdat ze anderen graag blij maken.

8. De Kreeft heeft behoefte aan affectie

Ze hebben er veel behoefte aan om zich gewenst, geliefd en nodig te voelen. Ze zijn heel teder en sensueel en hebben daarom de affectie van anderen nodig.

9. Kreeften staan altijd klaar voor hun vrienden

Er zijn maar weinig dingen waar Kreeften meer waarde aan hechten dan aan vriendschappen. Ze kunnen goed luisteren en staan altijd klaar als vrienden een moeilijke tijd doormaken.

10. Ongelukkige Kreeften trekken zich terug

Als een Kreeft zich ergens druk over maakt trekken ze zich terug in hun 'schelp'. Ze hebben dan eerst tijd nodig om iets voor zichzelf te verwerken voor ze er met anderen over kunnen praten.

Welke sieraden passen bij een Kreeft?

Kreeften houden van diepe betekenis en symboliek, dus een hanger met symbolische betekenis kan een goede keuze zijn. Dit kan bijvoorbeeld een hanger zijn met de naam of initialen van een geliefde, of een afbeelding van een kreeft of een krab (het symbool van het sterrenbeeld Kreeft). Shop onze sterrenbeeld sieraden collectie.

Vergeet niet om onder de betekenisvolle sterrenbeeld sieraden verder te lezen over welke sterrenbeelden het beste passen bij de Kreeft!

Welk sterrenbeeld past het beste bij de Kreeft?

Als het gaat om astrologie en relaties, zijn er bepaalde sterrenbeelden die beter passen bij mensen met het sterrenbeeld Kreeft dan andere. Hier zijn enkele sterrenbeelden die goed bij Kreeften passen:

Schorpioen:
Schorpioenen zijn intens en emotioneel, net als Kreeften. Ze begrijpen elkaar op een diep niveau en kunnen elkaar helpen om hun emoties te begrijpen en te beheersen.

Vissen
: Vissen zijn zacht en zorgzaam, en hebben een natuurlijke neiging om de emotionele behoeften van anderen te begrijpen en te vervullen. Kreeften en Vissen kunnen een diepe emotionele verbinding hebben.

Stier
: Stieren zijn aards en praktisch, en kunnen Kreeften helpen om zich veilig en geborgen te voelen. Kreeften en Stieren delen ook een liefde voor comfort en kunnen elkaar op dit vlak begrijpen.

Steenbok
: Steenbokken zijn ambitieus en gedisciplineerd, en kunnen Kreeften helpen om hun dromen en doelen te realiseren. Kreeften en Steenbokken kunnen elkaar ook helpen om emotionele stabiliteit te vinden.

Tweelingen
: Tweelingen zijn sociaal en communicatief, en kunnen Kreeften helpen om uit hun schulp te kruipen en nieuwe sociale contacten te leggen. Kreeften en Tweelingen kunnen elkaar ook helpen om hun emotionele intelligentie te vergroten.